Gå til innhold

Den store Dell XPS m1530 tråden


Anbefalte innlegg

Vurderer å kjøpe meg dell m1530 nå, veldig fristende. Liker utseendet, og syns dell har prima kundeservice, dog treg leveringstid. Men det jeg lurer på er hva som gjør dell bedre en Multicom Compal JHL90+ ? For 9200,- får du 9600GT, INTEL CORE 2 DUO P9500, 4GB DDR2 SO-Dimm 800Mhz (2x2GB), 320gb hardisk, og 9 cellers batteri.

 

Den ligger vell på omtrent samme pris som m1530, men skjermkortet er vell mye bedre? Syns også den ser ganske OK ut. Takk :)

Endret av superegge
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

JHL90+ er basert på Montevina-maskinvare og yter bedre i de fleste ledd, så da havner nok M1530 i andre rekke. Nå som Montevina begynner å innta markedet vil det dog forbause meg om Dell ikke kommer med noe snart :) evt. vil vel prisen på dagens Dell-modeller falle en del (i høst/vinter gikk jo bla. XPS M1710 til spottpris på grunn av lanseringen av M1730).

Lenke til kommentar

Okei. Syns det er litt dårlig av dell å ligge så langt etter, er jo en stund siden acer lanserte sine modeller med 9600GT kortet. Har lyst på dell, men litt kjipt å kjøpe nå som det sannsynligvis er både nye prosessorer, eller professor som dama sier, og skjermkort på vei..

Lenke til kommentar

Dinside har testet JHL90+, og har diverse innvendinger mot byggekvaliteten, i tillegg kan det være at man vil være sikker på at alt av drivere er fritt for barnesykdommer, så det er vel bedre at Dell tar seg tid til å utvikle ett bra produkt enn å nødvendigvis kaste noe halvferdig ut på markedet bare for å være først med det siste? Santa Rosa-pakken var jo ett halvt år gammel da m1530 ble lansert, men den ble ikke noen mindre salgssuksess av den grunn...

Lenke til kommentar
Vill ikke si at dell har så treige leveringstider som folk sier her på forumene.

 

At leveringstiden kan variere fra en dag til en annen er vel ikke uvanlig? Du har vel vært heldig, og ikke kommet ut for at Dell ikke har en eller flere av delene til maskinen din inne (i det siste har det bla. vært problemer med batterier), eller at de har voldsom pågang (slik tilfellet er når de lanserer en ny, ettertraktet modell. De hadde det mildt sagt hektisk da XPS m1330 ble lansert...).

 

Så det å trekke den konklusjonen at Dell har generelt korte leveringstider fordi de klarte å ekspedere en eneste ordre kjapt er vel en smule unyansert :)

Lenke til kommentar

Det ble kanskje litt feil sakt av meg ja, men det er sikkert enn del som er litt usikre om dell. Så måtte bare si at jeg er i allefall fornøyd med dette. JEg bestilte først en studio pc, men ombestemte meg pga skjermkort, å det var ikke noe problem for dell å fikse dette for meg.

Lenke til kommentar

Komponenter

Intel® Core™ 2 Duo-prosessor T9300 (2,50 GHz, 800 MHz FSB, 6 MB L2-buffer)

Ekte Windows Vista™ Home Premium - norsk

1 års begrenset garanti

2,0 megapikslers kamera og Tuxedo-svart for CCFL-skjerm

15,4" widescreen WXGA+ (1440 x 900) TFT-skjerm med TrueLife™

4096 MB 667 MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [2 x 2048]

320 GB (5400 rpm) SATA-harddisk

NVIDIA® GeForce™ Go 8600M GT med 256 MB dedikert grafikkminne

Logitech G9 lasermus for spill - justerbar følsomhet, utbyttbare grep, vektjustering

Fast 8x DVD+/-RW slank stasjon med innstikksplass, inkludert programvare

9-cellers primært litiumionbatteri (85 W/t)

 

Dette + Logitech G9, 2 års forsikring og McAffe antivirus for 11 100 er da greit? Dette vill dra det meste av spill OG AOC på medium helt greit?

Endret av Harmony
Lenke til kommentar
Oppdaget en slott til simkort bak batteriet. Ka slags funksjon har den?

 

Hvis du hadde hatt innebygd 3G-modem (hvilket ikke er tilgjengelig i Norge, såvidt jeg vet) er det her du skulle plugget inn sim-kortet. Ettersom du (fortsatt såvidt jeg vet) ikke har 3G-modem innebygd, er ikke denne slot'en koblet til noe. Kan sikkert brukes som oppbevaringsrom for sim-kort du har liggende og slenge :p

Lenke til kommentar
Oppdaget en slott til simkort bak batteriet. Ka slags funksjon har den?
Hvis du hadde hatt innebygd 3G-modem (hvilket ikke er tilgjengelig i Norge, såvidt jeg vet) er det her du skulle plugget inn sim-kortet. Ettersom du (fortsatt såvidt jeg vet) ikke har 3G-modem innebygd, er ikke denne slot'en koblet til noe.
Det er tilgjengelig. Har innebygd 3G-kort i min.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...