Gå til innhold

Windows Vista og Windows XP


Gjest medlem-115899

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-115899

Har nå installert Windows Vista Ultimate på laptopen, men det jeg sliter med er å få internett & de rette driverne til ting. Kan noe linke meg en driver side til PC'en? Har sjekket Acer, men ingen av nettverks driverne funker.

Lenke til kommentar

Hvis du har fått med en cd plate som heter vista anytime upgrade,så kan du starte maskinen med cd og den vil finne din vista versjon på maskinen,du får 2 valg enten å installere eller reparere,velg kun å reparere så fikser den bootsector så vista starter normalt igjen.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-115899

Har fikest oppstarts problemet for en stund siden nå, men problemet er generellt sett drivere. Får ikke internett når jeg bruker kabel, bare med trådløs, fordi den ikke finner noen drivere sier den. Har lastet ned og installert driverne jeg finner på www.global.acer.com, men ingen funket tydeligvis.

Noen som har andre linker til Acer Aspire 7525/7525G?

Lenke til kommentar

Om du ikke finner de riktige driverne hos produsent kan du prøve å oppdatere de fra Windows update istedet.

Kjør Windows update, velg egendefinert/tilpasset (eller hva det nå heter) og etter du er ferdig søke etter oppdateringer går du til maskinvare i venstre marg og krysser av for ethernet driveren og eventuelt andre drivere som kan oppdateres og installerer.

 

Om du fortsatt ikke finner driver til nettverkskortet kan du sjekke innstillinger i system og bios for å sjekke om det er deaktivert der.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...