Gå til innhold

Liten bildeportefølje av en nybegynner


mariusN

Anbefalte innlegg

hei :E kjøpte meg et olympus e400 i slutten av juli og siden det har jeg tatt en del bilder ;p blir til at jeg bare tar bilder av random ting rundt huset men je. har lagt ut noen av bildene jeg har blitt litt fornøyd med på en side, så håpte på å få litt feedback tilbake i form av konstruktiv kritikk og/eller ris og ros ;p

 

på forhånd takk : )

 

http://imprint-media.com/marius-naess/

 

Oppdatert med flere bilder..

Endret av mariusN
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er mye lettere å få kritikk på et bilde enn på flere. Det er forbausende slitsomt å skulle gi kritikk på en haug med bilder samtidig.

 

Du har vært flink til å isolere motivet fra bakgrunnen og bruke forskjellige vinklinger sånn at bildene ikke blir stive og kjedelige. Du burde nok prøve å finne flere motiver ellers er det en fare for at du begynner å gjenta deg selv.

Lenke til kommentar
Grunnen til at jeg la ut fler var for å ikke poste en haug med topicer med ett og ett bilde.

9317955[/snapback]

Det er det vi foretrekker her på forumet. Dette er faktisk et av de få seriøse fotoforumer der hotlinking er akseptert og mulig, men større mengder er vi altfor late til å i det hele tatt bruke tid på. Både for deg, og for oss, er det best og mest lærerikt hvis vi alle diskuterer de samme bildene. Det er en uskreven regel her på forumet å ikke presentere mer enn 3 bilder om gangen, selv om den regelen kan tøyes litt.

Lenke til kommentar
blomsterbildet var stilig og bildet med babyhånda. den trappa der skjønnte jeg ikke, har du veldig lys skjerm? for jeg ser bare masse mørke og litt trappegelender, er det meningen? min skjerm har rett brightness...

9318443[/snapback]

Det trappebildet skal være sånn ja ;) Brukte husveggen som "stativ" :p ettersom det er det eneste stativet jeg har ;p hehe

 

PMnormal: Jeg skal prøve å forholde meg til det fra nå av :)

Lenke til kommentar

Generellt fikk jeg et positivt inntrykk av bildene.

 

Noen ble litt kjedelige, f.eks. det med vinflaskene - fint, men kjedelig. Det er noe vi har sett før.

 

Det øverste bildet av hunden hadde noen utbrente partier rundt snuten til hunden samtidig som det ble veldig mørkt bakover på øret. Det burde du gjøre noe med i den grad det er mulig.

 

Blomsterbildet var bra, men jeg tror det hadde blitt enda bedre om du hadde bedre fokus på hele blomsten, ikke bare de fremste "bladene".

 

 

Jeg har sittet og sett på bildet med den røde trappa/terassen en stund nå, men klarer ikke helt å bestemme meg for om alt det mørke er bare forstyrrende eller om jeg liker det.

Endret av glose
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...