Gå til innhold

Hvordan blir det med medisinsk crew?


n4w

Anbefalte innlegg

Som sagt over vil det bli noen form for medisinsk crew?

Og kan dem noe om epilepsi som mora mi er redd for skal skje?

Generel Info Lurer du på hva det er og hvilke symptomer dette har, sjekk linken.

 

 

Vet ikke om dette står der men dette er en stor del av årsaken til epilepsi:

 

Man blir ofte utsatt for epilepsi ved flimer fra PC'en som hjernen oppfater men ikke det blotte øyet

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette er noe vi må ta hensyn til. Det stilles derfor en del krav til de som skal være i et såkalt medic-crew. Epilepsi er en sykdom som lett kan trigges på et sted som hwx, og det er derfor viktig at de som evt. har denne sykdommen gir et lite vink til oss, gjerne pr. mail, telefon eller pm, slik at vi er obs på dette. Dette gjelder også andre sykdommer/lidelser som man mener medic bør være klar over.

 

Men, må også få sagt at det er viktig at den som har en lidelse som kan føre til ubehag/problemer under lanet tar sine forhåndsregler og sammen med lege/foresatte avgjør om det er forsvarlig å dra på lanet.

 

En huskeregel for alle er å få nok søvn og vann. Hardcore gaming/leeching 24 timer i døgnet i en rus av coca (ja, Norsk-film slang fra tidlig 80-tall, nei ikke kokain. Det er null-toleranse på rusmidler under lanet) og snop er ikke å anbefale for noen. I år vil det også bli lettere å få tak i friskt vann for deltagerne, så nå er det ingen grunn til at man ikke skal få i seg nok vann.

 

Til det du (NerosMind) sier om PC og epilepsi, så er dette viktig å huske. Selv lett blinking med lys kan være nok til å trigge et epilepsianfall. Min mor har vært styrer i en barnehage som ble drevet av en organisasjon som jobber med epilepsipasienter, så jeg har selv hatt nærgående erfaring om hvor lett det er å trigge et anfall for dem som har lett for det. Et lysstoffrør som skrus på eller en TV med lav hertz kan faktisk være nok i enkelte tilfeller.

 

Så, hvis noen har en sykdom og/eller lidelse, ta kontakt med meg. Og ja, jeg har taushetsplikt ;)

Lenke til kommentar

Dette er ikke helt utopisk å tenkte, men ganske urelevant. Derfor henger vi oss ikke opp i det. Klar som du sier; noen kan plutselig få et anfall for første gang under lanet, og i så tillfelle er det viktig at crewet vet hvordan de skal behandle dette. Men, de som _vet_ om ting som et medic-crew bør vite om, _må_ ta kontakt med meg.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...