Gå til innhold

Splitter nytt HK ødelagt?


tgrude

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Hentet idag en quad 6600, 8800 skjermkort, ram og et MSI p35 Platinum på posten.

Jeg monterte alt (etter at jeg plagdes djevelsk mye med å montere cpukjøleren) og skulle starte maskinen, det ble ikke liv i skjermen. Og ut ifra LED'ene som lyste, kunne jeg lese i instruksboka at cpu var ødelagt eller feil montert..

 

Så jeg tok ut kjøleren og cpu, og da så jeg at 2 pins på sokkelen på hk var bøyd men tror ikke de er avknekt. Jeg vet at cpu var riktig montert, for den går bare en vei i sporet. Det irriterte meg kraftig at de har nå begynt med pins på sokkel istedet for cpu, slik det var på min litt eldre AMD.

Jeg må si rett ut at 775 sokkelen var noe dritt.

 

Spørsmålet er nå om jeg må prøve å rette opp de to pins'ene med knappnål og lupe eller om det er håp om å få ny på garanti?

 

mvh

Thomas

Endret av tgrude
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tyder på feilmontering, ett slikt hovedkort hadde aldri sluppet ut av fabrikken. Har montert iallefall 15 LGA775 prosessorer uten problemer overhodet. Du kan prøve å reklamere / evnt få det på garanti, men vær klar over at dette vanligvis er en monteringsfeil, så de er ikke nødt til å gå med på det.

 

~ Mortis360

Lenke til kommentar

Jeg fikk bøyd og rettet opp pinsene og prøvde å starte opp, det fungerte ikke. Så la jeg merke til en slags strømport ved siden av socketen på hovedkortet, (noe som aldri har vært på tidligere HK som jeg har eid. Så jeg koblet til kabel ifra psu til den og vips var plutselig maskinen oppe å gikk.. trodde ikke mine egne øyne.

 

Nå tar jeg aldri mer av cpuen! :)

 

Eneste jeg stusset litt på er at når jeg trykker på PÅ-knappen skrur pcen seg på i 2-3 sekunder, skrur seg av, for så å skru seg på som normalt tilslutt.

Endret av tgrude
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...