Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er hun intresert i meg siden hun maser så mye?


Gjest gutt 16

Anbefalte innlegg

Gjest gutt 16

Hei. Gikk nettop ut tiende og er klar for vidergående.

Jeg har i hele tiende (litt i niende klasse også) vært forelsket i en fantastisk jente. Hun blir av guttene i klassen omtalt som veldig barnselig men samtidig søt. Jeg synes denne barnseligheten som det kaller det for bare forsterker forelskelsen men det er mitt syn på det.

 

Når jeg virkelig ble betatt i oktober sist år (rett før avsluttningen på første termin tiende klasse) så sa jeg til litt for mange at jeg likte henne. Det gikk ikke lenge før alle viste det inkludert denne jenta. Dette ble utrolig flaut og det skrapte på henne også for alle gikk runt å spørte om hun ville være i sammen med meg.

 

Hun er en jente som egentlig liker å snakke om alle andre og aldri om seg selv (bare når det gjelder saker som ikke er intime) som forhold, kyssing osv..

Hvis hun skulle vært i samen med noen så skulle det vært totalt privat og det er helt greit for meg.

 

Før hele klassen viste det snakte hun mye med meg på msn men jeg fikk aldri lov å komme bort.

 

Hun sa selvfølgelig (som forventet) at hun ikke likte meg og at hun var flau over at jeg likte hene. Elevene i klassen fortsatte å masse på henne så hun fant ut at hun skulle gjøre noe drastisk. Mens vi satt i klasse romme og timen ikke hadde begynt spørte hun meg høyt: Liker du meg? Da sa jeg selfølgelig nei. Jeg inrømmer ikke det høyt foran 25 elever. Ja, da var det slik at hun sprang ut gangen og inn i det andre klasseromme å sa: Han liker meg ikke lenger.

 

Men så er det slik at jeg har en god vennine som er også en god vennine av hun jeg er forelsket i. Hun ringte å maste på hene og spørte mase spørsmål om meg. Så dette med at jeg skulle sei nei var egentlig bare for at hun ville klassen skulle "tro" jeg ikke likte henne for det ble så mye mas.

 

Til slutt glømte alle det og det gikk sin gang. Når alle hadde glømt det så var vi uti februar, noen månder før skolen sluttet. Vi hadde endel presentasjoner i norsken å jeg merket at hun så på meg mens vi framførte etter at jeg hadde snkket ferdig. Hun sitter helt nærme talva. Det var mange ganger også at jeg snudde meg å merket at hun så på meg.

 

Så nærmet det seg at søknadsfristen gikk ut 1 mars. Da skrev hun til meg på msn hva jeg hadde søkt på og da skulle hun ha alle tre linjene og alle 9 skolene.

 

Dette var ikke det hun hadde søkt på for hun søkte studiespesialisering. Jeg søkte TIP på førstevalge.

 

Så gikk måndene å skolen var slutt. Vi snakket litt samen før skolen var slutt men det ble aldri noe mer. Men jeg tror at hun var veldig opptatt på at jeg vertfall skulle komme inn på den skolen hun hadde søkt på.

 

Jeg finner ut rett etter at skolen er slutt at jeg skal endre på søknaden min til studiespesialisering for jeg var redd ikk tip passet for meg. Det var også et råd læreren gja meg.

 

Så det sist to ukene har hun ringt meg (i halv ett tiden om natta) hver dag nesten. Jeg vet ikke hva hun vil. Men jeg tør ikke å ta telefonen, blir så nervøs :blush:

 

Uheldigvis for meg traff jeg henne og en veninne på butikken. Så sa hun til meg: nå skal du være helt erlig og se meg inn i øynene å si vilken linje du har kommet inn på og vilken linje?

 

Så sa jeg at jeg hadde endret søknaden min men ikke til hva. Jeg tenkte jeg skulle holde hene igjen litt til. Da var det første hun sa, har du søkt studiespesialisering på "skolenavn" hun søkte på?

 

Jeg sa, det vil jeg ikke si. Hvorfor lurer du på dette? For "vi" er glad i deg. Hørtes rart ut for jeg har ikke sånt hyper gått venneforhold med den veninna hun gikk med. Ja men jeg vil fremdeles ikke si det. Hvorfor? Fordi hvis du har kommet inn på samme skole så meg kan vi ta fulle til skolen. Nei jeg sier det ikke.

 

Ok, skriv melding da om hvilken skole og linje du har komt innpå?

Ja, sikkert sa jeg.

 

Jeg skrev aldri melding og hun finn tydligvis venninen som hun gikk med til å mase på meg. Hvilken linje og spesielt vilken skole Jeg sa det fremdeles ikke. En time senere komm same meldingen igjen. Så hvorfor er hun så vanvittig opptatt av vor jeg har kommet inn hen?

 

Senere ringte hun meg å sa: hvis du ikke sier hvor du har kommet inn hen og vilken linje ville hun aldri snakke med meg mer. Det hun sa hadde hun aldri ment. Men det var vanvittig desperat hun var og det er ingen andre så har mast så mye på meg om akuratt dette.

 

Så jeg måtte jo bare si det. Jeg kom inn på same linje som henne og skole.

 

Grunnen til at jeg ikke sa det med en gang var rett å slett for og se hvor galen hun ble tilslutt.

 

I tillegg har jeg blitt oppringt av sjult ID nummer mange ganger til dagen. Der jeg sier hallo og ingne svarer. Når jeg ber søsteren min si hallo. Legger denne personen bare på. Så jeg lurer på om det er hun jeg er forelsket i som gjør dette. Men det finner man vel ikke utav utenom å politi annmelde det og det er ikke vits.

 

Så hva tror dere om dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Funny tale. :)

Det som slår meg er at det er du som har skapt denne lille galskapen. Med en viss klasse har du spilt "hard to get" og ikke brydd deg så mye. Derav hennes behov for å bli bedre kjent med deg, du mysteriøse. ;)

Så hvordan står det til med deg? Liker du henne fortsatt eller har hun blitt en turn-off?

Lenke til kommentar
Gjest gutt 16 (trådstarter)

Nei, jeg liker hene veldig gått enda. Men det er bare at før sa hun nesten ingenting. Nå har hun plustelig begynt å mase. Så er jeg usikker på hvordan jeg skal gå videre og om det virker som hun egentlig liker meg?

 

Det virker vertfall sånt.

 

Hun må være tøff som tør å ringe meg for det hadde ikke jeg tørd :love:

Lenke til kommentar
Hadde jeg vært deg trur jeg , jeg bare hadde svart på tlf, virker jo som hun liker deg, den "hard to get" innstillinga de (ubevist?) har gått bra :)

9282256[/snapback]

 

Nå er spørsmålet bare hvordan jeg skal fortsette. Hun var på msn i tolv tiden i dag om kvelden. Tenkte om jeg skulle spør hvorfor hun ringer så sent om kveldene. Om det var også for å vite hva linje og skole jeg skulle begynne på.

 

Men det virker så skummelt å snakke til henne og jeg er veldig usikker på hvordan jeg skal gå frem. Men jeg tror jeg har fått fisken på kroken :love:

Lenke til kommentar

Bra skrevet historie, men hvorfor i alle dager lager du så mye drama ut av det hele?

Hadde jeg vært deg hadde jeg bare vært hyggelig og grei mot jenta, og fortalt hun med engang hva jeg kom inn på. Og hvorfor tar du ikke telefonene fra henne? Det må da være utrolig digg å få en telefon fra ei pen jente som er litt interisert?

 

Grip sjansen nå, før det er for seint. :)

Lenke til kommentar
Gjest gutt 16 (trådstarter)
Bra skrevet historie, men hvorfor i alle dager lager du så mye drama ut av det hele?

Hadde jeg vært deg hadde jeg bare vært hyggelig og grei mot jenta, og fortalt hun med engang hva jeg kom inn på. Og hvorfor tar du ikke telefonene fra henne? Det må da være utrolig digg å få en telefon fra ei pen jente som er litt interisert?

 

Grip sjansen nå, før det er for seint.  :)

9284755[/snapback]

 

Jeg tar ikke telefonen fordi jeg er nervøs. Men jeg er jo ikke sikkar på om hun liker meg ennå derfor er det kansje lurt å holde seg litt på matta.

 

Men hvordan kan jeg finne utav om hun liker meg?

Det beste hadde vert om jeg kunne finne utav om det er hun som ringer meg med sjult nummer. For da er jeg vertfall helt sikker på det. Men telenor vil tydeligvis ikke gi ut denne informasjonen.

Lenke til kommentar

Hva har du å tape da? Du vinner hvertfall ingenting uten å tørre å ta telefonen. Og venter du litt til, så gidder hu ikke mer. Da er det for sent.

 

Nei, Telenor vil ikke gi ut sånn informasjon. Det er vanskelig å få det til, du må bl.a politianmelde det. Og det ville jo vært litt drastisk når du ikke engang tørr å bli kjent med dama? Ta telefonen og prat! Nervøsiteten går over etter en liten stund!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...