Gå til innhold

Får ikke riktig oppløsning på Samsung LCD tv.


Åsmund@ATi

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke alle TVer som har 1080p Oppløsning tillater at man får den oppløsningen rett fra en PC. Man får den bare når man spiller av HD materiale. Fra desktop pleier de å støtte 1366x768 oppløsning som max.

 

Skjermkortet takler oppløsningen uten problem, så da må problemet mao ligge ett annet sted.

 

AKIRA

Lenke til kommentar

vel, jeg skjønte ikke helt hva som var problemet, men jeg kjøpte en 22" for ca 4 dager siden, acer men, har 6800gt. plugget den inn, og kjørte 1680x1050 med én gang.

 

allikevel jeg lastet ned nyeste driver fra nvidia bare for å være på den sikre siden, men da jeg startet opp med nye driveren fortalte skjermen meg at oppløsning var 1680x1200, bildet var litt forvridd, og med musen kunne jeg dra skjermbildet ut til blindsonene av desktopet som ikke ble dekket, fordi oppløsningen var, vel, ja, gæli. (skjermen sa 1680x1200 i 'Info' mens pcen sa 1680x1050 i skjerminstillinger).

 

fortvilet bestemte jeg meg for å installere den gamle driveren om igjen, fordi den, uhm, fungerte. 94 eller noe, tror jeg lastet den ned før april.

 

det løste problemet, i alle fall, kjører fine oppløsninger uten fordreininger eller manglende deler av bildet nå, i alle fall.

 

noen som vet mer om årsak, løsning til akkurat dette?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...