Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

100% cpu usage, helt uten videre


Anbefalte innlegg

Nei, det har jeg ikke gjort, å det har jeg heller ingen planer om å gjøre heller

9264148[/snapback]

Så du fortsetter å bruke ting som ikke virker tilfredsstillende uten å prøve alternativer? Det høres ikke direkte smart ut synes nå jeg. Når jeg bruker et produkt (f.eks Rizla+ sigarett-papir) og det produktet ikke holder mål lenger (limet limer ikke ordentlig) så går jeg over til å bruke et annet produkt (BigBen) som holder en tilfreddstillende kvalitet.

 

Jeg gir også beskjed til leverandøren (Tiedemann tobakk) at dette produktet ikke virker slik som det pleide å gjøre, slik at de kanskje kan fikse problemet eller iallfall gi beskjed til deres leverandør igjen at det er et problem.

 

Når det gjelder programvare så kan det være en tredjepart man ikke ser (trojaner, virus m.v.) som påvirker funksjonen til produktet. Den beste måten å være sikker på at det ikke er tilfellet er å fjerne all programvare (inkludert operativsystemet) etter å ha laget sikkerhetskopier av dette. Så installere fra originale installasjonsmedium og se om feilen gjenoppstår. Alternativt så kan du prøve å gå tilbake til tidligere versjoner av programvare (og drivere) og se om dette løser problemet.

 

Hvis problemet gjenoppstår med disse programmene så er det naturlig å tro at disse programmene er ødelagte og at et alternativ muligens kan være bedre.

 

 

Håper dette hjelper.

 

 

mvh -Terje.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Takk for svar, men det er ikke svghost som er problemet, har heller ikke på automatiske oppdateringer, har aldrig hatt det, for jeg syntes det var i veien

9242554[/snapback]

Har du oppdatert manuelt da? minst 1 gang i uka?

Er det harddiskaktivitet mens den holder på?

 

Jeg har hatt mange slike problemer, stort sett med windows system prosesser, bla. svchost. jeg googlet "svchost.exe cpu usage" fant mye da.

 

Men hvis du åpner taskmanager (ctrl+alt+del) eller åpne -> "taskmgr" går på prosesser/processes sorter etter CPU og finner det programmet som bruker mest, avslutt programmet. Hvis ikke maskinen hviler nå så repeter.

 

Hvis det er explorer som er problemet kan ikke denne sluttes av uten videre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...