Gå til innhold

Jesus er nissen for voksne


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg svitchet litt mellom de forskjellige kanalene på TVen, og kom over Nip/Tuc, en serie jeg ikke følger med på eller noe. Der sa en av personene "Jesus er som nissen fr voksne", og jeg begynte å tenke. Dette er jo fakta. Mange barn er uvitende, og noen blir fortalt at julenissen kommer med gaver hvis barna oppfører seg. Barna ser opp til julenissen, det blir som en grunn til å oppføre seg. Ser dere likheten right away? Jesus er akkurat som julenissen, bare på en annen måte. Nå tenker jeg på kristendommen generelt er som julenissen. Himmelen er et sted man kommer hvis man er snille og tror, og igjen så må du tro på julenissen for at det skal ha noen effekt. Julenissen finnes ikke, men troen gjør noe med barna. De barna som tar til seg vrøvlet om julenissen that is. De andre barna merker ingenting.

 

De kristne som tar til seg vrøvlet om kristendommen, bibelen, himmelen og Jesus merker noe inni seg, de kan føle seg sterkere, tryggere og at de alltid har noen med seg i vanskelige perioder. De som tror, selvsagt, de kristne. Vi andre som ikke tror, vi merker ingenting, og derfor er det jeg med sikkerhet sier at kristendommen er bullshit - rett og slett fordi det er altfor usannsynlig at alle som ikke tror på Jesus skulle dø i helvete eller bare slutte å eksistere når de dør, mens de troende lever videre i fantasistedet himmelen.

 

Noen tanker rundt sammenligningen, eller bare det jeg mener? Jeg diskuterer for diskusjonens skyld, er ikke i min hensikt å gå aktivt etter kristne for å latterligjøre dem.

 

:w00t:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...