Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

[ dobbel post ]


Anbefalte innlegg

I det siste har jeg undersøkt en del om Seat Toledo 1.6 SPORT 1999> modell. Jeg har vært rundt og spurt div bilforhandlere (eks Toyota, Hundai, Nissan, Ford, Opel) om hva selgerene syntes. De fleste sier at Seat Toledo er bygd på en ganske lik måte(samme deler) som flere WV'er(passat), Audi'er(a3/a4) og Skoda'er(octavia). Etter en lengre runde i Oslo/Bærum/Drammen satt jeg igjen med at hvis jeg kjøpte en Toledo ville jeg ha 1)spart mye penger 2)hatt en like slitesterk bil som a3/a4/passat 3) spart mye penger på forsikring/reperasjoner.

 

Problemet var da jeg begynnte og snakke med venner og bekjente, som riktignok ikke er bil-eksperter, men har litt peil. 90% har kritisert det jeg har hørt, og mener at Seat er et av de største drittmerkene man kan få tak i (franske biler er tydeligvis helt på trynet).

 

Så hva synes dere om Seat? Er det bare de merkebevisste som kritiserer, eller er det slik at Seat rett og slett er et udugelig merke? Personlig vil jeg si at sedan/sports-versionen av Toledo ser sinnsykt fet ut(smaken er som baken men), samt at etter og ha lest testene under virker motor/deler generelt veldig slitesterke. Kom gjerne med positive og negative sider. (og alle dere som kun ser på audi/mærsje som bil, samt folk som har fordommer mot Seat uten og i det hele tatt ha prøvd/har kjennskaper til en vær så snill og ikke svar). Jeg vil ha ordentlige grunner til hvorfor bilen skal være bra/dårlig.

 

Legger med div. tester

http://www.automotor.no/2005/07/20/test-seat-toledo-19-tdi/

http://www.dinside.no/php/art.php?id=23658

http://www.dinside.no/php/art.php?id=8602

 

bilder

http://www.finn.no/finn/car/object?finnkod...7abccKf2D915499

Endret av supern-
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...