Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei. Holder disse dager på å bestemme meg for hva komponenter jeg må ha i min mediaPC. Budsjettet er litt hipp som happ... det viktigste er at jeg får mye for pengene og at jeg blir fornøyd.

 

Velger å handle hos www.amentio.no... billig og greie nok. PC'en skal være stillegående for filmtitting / jukebox. Samtidig ønsker jeg å kunne spille med den, da jeg ser for meg battlefield2 og oblivion er tøft med 92" lerret. PC vil være koblet opp mot Epson TW700 (720p prosjektor).

 

KABINETT: SilverStone GD01S-MXR

POWER: northQ 4001AL 400w (12-17 db)

HK: ASUS P5K-E (wifi etc)

CPU: Core2Duo E6850

CPU cool: NorthQ 3392 Media Center cooer

HD: Samsung 500GB 7200 SATAII noiseguard silentseek (er denne stille nok?)

RAM: kingston valuerom 2GB DDR2 800 low latency CL4

SKJERMKORT: GAINWARD Geforce 8800GTS 320MB GDDR3 (stille nok..?)

+ tastatur, mus, kjølepasta..

PRIS: 11~12000kr

 

usikker på:

DVD: Samsung SH-203B... erfaringer/forslag til DVD spiller?

 

En annen ting jeg lurer på... integrert skjermkort har vel noe coax/digital utgang... er det noe å vurdere å bruke dette? Evt. anbefaling til hovedkort med bra lyd / pci-lydkort. Kommer til å bruke mellom 10 - 20000 på surroundanlegg som lyd skal overføres til etterhvert.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

- Er ganske sikker på at du blir fornøyd med lyden du henter fra hovedkortets optiske (SPDIF) utgang. Da får du heldigitale signaler rett i forsterken, samt at forsterkeren vil autodetecte når den får surround-signaler og automatisk gå i surround-modus når du f.eks. setter en DVD i PCn.

 

- 8800 GTS er regnet som et stille skjermkort for være et spill-kort, men gjør deg oppmerksom på at det finnes passivt kjølte 8600 GTS om støy er en viktig faktor for deg. 85xx og 86xx serien har også kraftigere innebygde løsninger for hardware decoding av video enn 88xx serien (avlaster CPU).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...