Gå til innhold

Updates og patcher, hvor mye kan fikses?


Anbefalte innlegg

Jeg har lurt litt på hvor mye som kan gjøres i en oppdatering og en patch. Det kommer jo stadig nye oppdateringer som både legger til nye baner, våpen, biler, fikser litt på grafikken osv. Oblivion fikk/får vel en liten oppshining på 360, Gears har fått nye brett, og Forza kommer nå med en patch.

 

Kan det for eksempel legges til flere kameravinkler i replay og bedre multiplayer på Colin Mcrae dirt? Eller flere golfbaner på Wii sports? Og hvor går grensen mellom en oppdatering og expansion.

 

En annen ting er jo om utviklerne er villige til å gjøre mye av dette.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette må eg følgje med på.

 

Men til topic: Eg ville sagt at grensa er mellom ekspansjon og patch/oppdatering er at ekspansjon har store oppdateringar, altså nye banar/brett, nye våpen viss det er FPS f.eks., nye karakterar viss det går an å vere fleire forskjellige karakterar som i f.eks. Tekken og/eller Mortal Kombat o.l. oppdateringar og patch/oppdatering har små oppdateringar, som små bug eller som Ubisoft gjorde på Heroes V; gløymde å skrive tekst ein plass, o.l.

 

Det er mi meining. Håper det kjem mykje svar og meiningar, og ikkje berre at nokon f.eks. linker til ei side der det står kva forskjellen mellom ekspansjon og oppdatering.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...