Gå til innhold

Streame video fra filserver


Anbefalte innlegg

Jeg har en filserver som kjører Windows server 2003 som sitt primær operativsystem. Jeg bruker for det meste FTP protokollen til å overføre filer, men synes dette tar litt lang tid viss jeg skal ha over en stor film f.eks. Så jeg ser nå på mulighetene for streame filmene fra serveren og over på min maskin, så slipper jeg også å først laste over filmen, se den og så slette den igjen.

 

Er det noen som har prøvd noe lignende før å kan anbefale meg ett program jeg kan bruke? Programmet må ha støtte for å kunne streme de mest kjente video formatene, lokalt og over internett.

 

På forhånd takk for svar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gjør som meg, start nedlastinga med ftp, deretter kan du starte filmen rett etter den har startet nedlastingen med feks VLC, vet ikke om andre programmer en VLC støtter det, og så blir det ca som stream, jeg gjør alltid det når jeg skal se filmer over nettet.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Ett alternativ når det kommer til høsten er WHS, der har du veldig enkel tilgang til filene dine over internett. Tror riktignok du må laste ned for å se, men mener å ha lest at det finnes en add-in som gjør at du kan streame det.

9040205[/snapback]

Windows Home Server vil nok dekke deler av behovet. Hvis du i tillegg installerer TVersity så vil du kunne streame nær sagt hva det skal være av audio/video signaler. På den annen side er det vel ikke så mye forskjell i datastrømmen på streaming og ren overføring (FTP), så jeg ser ikke helt den store nytten. TVersity kan sånn sett nedskalere før streaming, men det er sjelden ønskelig hvis man skal se en film..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...