Gå til innhold

Garanti ved kjøp av kamera i Sveits?


Anbefalte innlegg

Har bestilt et kamera som en sveitsisk venn av meg skal ta med seg opp igjen i sommer fra Sveits. Det jeg lurer på er hvordan det er med garanti og hjelp fra Panasonic Norge hvis det skulle vise seg at det skulle være feil eller mangler på kameraet? Vil Panasonic ta inn dette på service innenfor garantitiden? Ser at ved kjøp i USA så mister man reklamasjonsretten på 5 år, vil det samme skje i dette tilfellet?

 

Håper noen kan hjelpe :thumbup:

Endret av Hovis
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ved kjøp utenfor Norge, mister du alt som heter 5 års reklamasjonsrett. Du har fortsatt garanti, men denne er bare et eller maks to år. Panasonic har europeisk garanti, så du kan nok få kameraet fikset i Norge innenfor garantitiden, men mulig du ikke prioriteres slik at reparasjonstiden kan bli noe lang. Ellers er det jo butikken som står ansvarlig overfor deg ved evt. tvister ved reparasjon og lignende, så hvis verkstedet hevder støtskade, vannskade eller lignende, har du ingenting du skulle ha sagt. Dette må butikken ta for deg, og det kan bli vanskelig når de er i Sveits, og verkstedet i Norge.

 

Du kan også miste mulighet for support og hjelp fra norsk importør, slik at brukerfeil kan forbli uløste om du ikke ønsker å ta en telefon eller tur til Sveits.

 

Også spørs det hvilket språk bruksanvisningene er på også da.

Endret av Afseth
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...