Gå til innhold

Kan ikke søke opp side i søkemotor.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sannsynligvis fordi forsiden er ren Flash. Det er heller ingen metadata som beskriver siden i html-dokumentet. Det er med andre ord minimalt med info for en søkemotor å ta tak i.

 

Jeg vet ikke i hvilken grad søkemotorer i det hele tatt 'leser' innholdet i en flash-fil når de indekserer, men det kan nok andre svare på.

Lenke til kommentar
Sannsynligvis fordi forsiden er ren Flash. Det er heller ingen metadata som beskriver siden i html-dokumentet. Det er med andre ord minimalt med info for en søkemotor å ta tak i.

 

Jeg vet ikke i hvilken grad søkemotorer i det hele tatt 'leser' innholdet i en flash-fil når de indekserer, men det kan nok andre svare på.

8965290[/snapback]

Hvordan kan dette forandres på?Forklart til en noob.Vi er fortvilet at den ikke er søkbar.Det var jo viktig for oss.Disigneren av siden sier vi må betale for reklame? Forstår ikke helt hva han mener.

Lenke til kommentar

Hei

 

For å få din side ut på søkemotorene må du ordne et par ting.

 

Google Sitemaps <- her har du et opplegg for å legge det opp enklest mulig for Googles søkerobot til å indeksere dine sider

 

Sindrem Meta Generator <- Her kan du skrive inn ting om din side i de forskjellige feltene. Da vil det bli generert en kode til å legge inn mellom <head></head> taggene på siden din. Dette bruker søkemotorene til å vite hva siden handler om.

 

I tillegg bør du lage en link på førstesiden til en underside med linker til alle enkelt sidene på siden din slik at søkemotorene lett kan finne dem.

 

Så har man muligheter til bannerutveksling med adNorge eller adKing slik at man kan bytte bannere og generere trafikk til siden din.

 

Du burde også gå på de forskjellige søkemotorene og finne ut hvordan du kan melde opp din side til dem, det er som regel en "Submit your site" et eller annet sted der du kan lime inn din url.

 

Det er og viktig med linker inn til din side fra andre sider, så prøv å alliere deg med noen som har en etablert side fra før, bytt linker eller betal dem for å ha en link til din side hos dem. Men ikke legg deg ut på linkfarmer, slike sider med enormt mange linker fører bare til negativ rating hos søkemotorene.

 

Ta med i beregningen at nye sider på internett tar det som regel litt tid før søkemotorene får vært igjennom. Men om du følger disse tipsene vil det nok ikke ta for lang tid.

 

Håper du forstår noe av dette, lykke til med promoteringen av siden din!

 

Edit: Det kan også være lurt å lage en identisk side uten flash, slik at teksten som er der kan bli lest av en søkemotor. Siden søkemotorer baserer sine resultater på hva teksten på en side handler om. Er ikke meg bekjent at de kan lese flash filer.

Endret av Invert
Lenke til kommentar

På førstesiden deres er det kun Flash. Det vil si at Googles program for å søke igjennom sider ikke skjønner noenting.

 

Om du lager en link i bunnen av førstesiden som heter Sitemap. Så lager du en underside dittdomene.no/sitemap.html, inne på den undersiden kan du lage en rad med linker nedover. Da linker du til http://www.jensenskulptur.no/index2.html og http://www.jensenskulptur.no/indexenglish.html og alle andre sider som du har.

 

Da kan google finne alle undersidene. Men husk å legge inne META taggene som du lager på den Sindrem siden jeg linket til på hver av undersidene dine også, med spesialiserte ord for hver side, så google og andre søkemotorer forstår hva siden handler om.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...