Gå til innhold

PSP firmware, hvor?


Ferchie

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis du vil bli litt klokere på downgrade og det der, kan du ta en titt på Downgradeguidene som er satt som sticky i denne delen av forumet.

 

Du må forresten oppdatere PSP'en din til firmware versjon 3.40 eller 3.50, for å kunne bruke denne muligheten du snakker om.

Å oppdatere firmwaren er en ganske enkel prosess. Du må ha ett tråløst nettverk tilgjengelig, da PSP'en går på nettet av seg selv og fikser det.

 

Gå inn på PSP'n, helt til venstre er det en options meny. Øverst der er det noe som heter Network Update(e.l). Klikk på denne. Derfra klarer du deg nok selv! :)

Lykke til!

Lenke til kommentar

Ah! Riktig! :)

Går utifra at du ikke har 3.50 oppdateringen for hånd?

Den kan isåfall lastes ned her!

Extract mappen når den er ferdig nedlastet.

 

Så, kobler du PSP'n til maskinen, går inn på PSP'n og finner mappen UPDATE. (X:\PSP\GAME\UPDATE) Hvis det ikke er en mappe som heter det, så lager du den.

 

Legg så eboot.pbp fila inn i UPDATE mappa, gå inn på Memorysticken via PSP'n og du finner oppdateringsfila. Plugg i laderen og sørg for at PSP'n har over 75% batteri før du kjører på.

 

Jeg anbefaler deg å installere 3.40 OE-A istedet, men det er ikke sikkert at du har bruk for det. Hvis det er interresant, ligger det en komplett guide til hvordan du gjør det her i Guidesamletråden.

 

Lykke til! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...