Gå til innhold

et bra flysimulatorspill


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Disse to vil eg anbefale Microsoft flightsimulator så kan du også skaffe deg ekstra fly fra websider. Enkelte side må du registrere deg og betale ein liten slump penger for å få flyene.

 

Du får sjekke ut kva system requirment på Microsoft flightsimulator 2004 og Microsoft Flight Simulator X tar og så kan du sjekke kva maskinen din tar.

Lenke til kommentar

Etter mye "reising" i Flightsims er oversikten relativt enkel.

 

Om du ikke har et oppsett i pc`en din som er tilgjengelig neste år, så ville jeg styrt unna FSX, det er ikke så mye bedre enn FS2k4 A century of flight innholdsmessig, og jeg liker bedre å kjøre eldre sims på max grafikk, viewdistance osv, enn å kjøre state of the art med alt på bunn, og viewdistance en meter foran nesa på flyet.

Så, for sivil flyving anbefaler jeg Flight simulator 2004. Der har du også masse addons som oppdater til tilnærmet FSX grafikk.

 

Mitt favioritttema dog, er noe enklere. Ingenting kommer i nærheten av IL2 serien, hvor siste "IL2 1946" inneholder hele rekka, pluss masse snacks private har laget.

For all del, styr unna Combat Flight sim serien, dette er tilnærmet arcade, dypt skuffet.

 

Er du knallhard F-16 fan, har du Falcon, men det er så nære simulator du kommer at man kan fort ende opp med å slite med å starte motoren, hehe.

 

God Flytur.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...