Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvordan game nettby på 1-2-3:

Du:

Satt å prøvde å finne på noe morsomst å skrive utifra profilen din, men det var vanskelig. Kan du ikke gjøre det litt lettere å sjekke deg opp? : )

Hun:

Vær kreativ! : D

Du:

Det å snakke over nettby er som å sitte i rullestol...

Uten hjul!

Hun:

jegersø[email protected]

 

15 minutter senere er nummeret i boks, date avtalt og sexpraten i gang. Og hun sendte meg jaggu akkurat en melding og. fuck yeah!

Lenke til kommentar
Noen som har prøvd å choke jenta? Og da mener jeg ikke ødelegge pusterøret, men å klemme ømt på hver side av halsen, altså hovedpulsåren. Prøv det ut på third base.

Med blandede resultater - som deg ;)

 

 

Da har jeg nettopp kommet ut fra akutten. De har skjært ut en bit av ræva mi, på størrelse med en halv tommel. Er forhåpentligvis frisk og rask innen ti dager :D

Endret av -Nikken
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Mitt er høyt, men jeg er veldig flink til å oppføre meg i fylla. Jeg sloss aldri, spyr aldri, sier sjelden ting jeg angrer på, skader meg, mister ting, drikker for mye, sjangler, ser sløv ut, mister dømmekraften osv.

 

Nå har jeg aldri gått ut på byen med mål om å få meg noe. Målet mitt er alltid at jeg skal ha det fett og det innebærer alkohol, ofte mye.

 

Mitt største problem når jeg drikker er at jeg ofte blir litt arrogant, men siden jeg er temmelig nonreaktiv, kommer det ikke frem.

Lenke til kommentar

Høres ganske likt ut som meg, bortsett fra at dømmekraften forsvinner ettersom alkoholnivået øker. Jeg har fulgt med litt i denne tråden, og finner de større, mer innsiktsfulle innleggene interresant lesning. Får se om jeg blir litt aktiv nå som eksamenstiden snart er ferdig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...