Gå til innhold

Oppstart av supporterklubb


SondreR

Anbefalte innlegg

Heisann.

 

I vår har jeg og en kamerat startet en supporterklubb for fotballaget til internatskolen vi går/bor på. Vi har kjøpt inn flagg på 4*5 meter og røykbomber fra Italia, laget masse sanger og gjort mye annet som trengs i en supporterklubb.

 

For noen uker siden bestilte vi til og med en buss og sjåfør, og femti stykker dro avgårde med denne bussen for en bortekamp med laget. Etter denne kampen fikk jeg - som en av to ledere i supporterklubben - en takk av motstanderlagets trener, fordi vi hadde laget så bra liv under kampen ( som vi forresten vant 8-0... ).

Med andre ord er det ikke bare jeg og mine venner som har gleden av at skolelaget har fått en supporterklubb, men til og med motstanderere.

 

Som dere skjønner, er det utgifter ved en slik supporterklubb. Enn så lenge har import av røykbomber, flagg, konfetti og alt annet gått fra egen lomme, men slikt går ikke i lengden. Bare for de to store flaggene våre endte det til slutt på 2000 kroner.

Sålangt har vi fått inntekter av skjerfsalg. Vi har solgt over 100 skjerf som vi designet og importerte fra Sverige - men det er det eneste vi har gjort som har vært i nærheten av en inntekt. På bussturen ( som kostet 5000 kroner ), gikk vi akkurat i null, da skolen og fotballaget sponset oss og alle passasjerer betalte en forholdsvis grei pris. I fremtiden vil vi ikke få like mye fra de to førstnevnte, så også her trengs det økonomiske midler.

 

Vi har søkt om penger av Frifond ( www.frifond.no ), men ser også etter andre steder med økonomisk hjelp. Har dere noen forslag?

 

Har dere også andre kommentarer, tips eller råd når det gjelder oppstart av supporterklubb? Vi tar imot alt med stor takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...