Gå til innhold

lvl 29 twink


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Har ikke lyst til å gå for shaman siden mainen min er en shaman(vil prøve en annen char). Og går ikke for rogue hvis det er på mange som er det. Vil skille meg litt ut :) Warlock kan jeg prøve, det høres spennende ut. Noen som har et bra oppsett?
Sjekk ut Simster, Al'akir. Twinket sammen med han på presten min Abludo en stund nå. Simster har vel ca 2700 hp med buff + Rumsey rum (eller hva den +15 sta rommen heter). Mulig hp'n hans er litt lavere nå for han har prøvd å buffe spell dmg litt mer i det siste.
Er Druid populært å twinke egentlig? Eller Priest?
Har en lvl 29 druid twink (Lakriskongen) men synes ikke det er så morro med druiden i bg, mulig jeg gjør noe feil, men synes jeg gjør så lite skade (tar gjerne imot tips). Prest er morsomt og kan gjøre det bra i bg både som healer eller shadow. Jeg har kun prøvd shadow spec på presten min (Abludo), men sjekk ut Sorby, Azjol-Nerub. Er omtrent umulig å få den spilleren ned så lenge den har mana :)
Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...
Gjest Slettet-3t93k9

Sorry for bump, men.. Mangler våpen på roguen min. Den er bare lvl 19, men har alt annet som jeg behøver. (AH er min venn)

 

Lurer på hvilke våpen jeg skal ha, og skal jeg ha Fiery weapon på begge? Har mats til det ihvertfall.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-3t93k9

Har Toxic sverdet, skal det være i MH eller OH? Kan noen forklare hvorfor? :p

 

Men jeg vil gjærne ha et sverd som går ann å farme seg til. Er kun lvl 19, men har farma det meste av armor osv uansett. (Gnomeregan trenger bare lvl 15)

Lenke til kommentar
Har Toxic sverdet, skal det være i MH eller OH? Kan noen forklare hvorfor? :p

 

Men jeg vil gjærne ha et sverd som går ann å farme seg til. Er kun lvl 19, men har farma det meste av armor osv uansett. (Gnomeregan trenger bare lvl 15)

Toxic revenger er en dagger, ikke et sverd. Hva du skal ha i MH kommer an på build. Kan være du postet det tidligere. Antar du går for backstab da og da skal du ha det våpenet i MH (det er et av de beste MH daggerne på 29). Så kan du jo gå for WSG reward dagger i OH.

 

Hvorfor?

To våpen med lik dps, men ulik hastighet treffer ikke like hardt på hvert treff. Skaden på instante angrep som backstab avhenger av skaden per treff. To 100 dps sverd har hastighetene 2 og 4. Det første slår for 200 per treff, det andre 400. Det andre vil gi høyere skade på instante angrep, selv om hvit-skaden (melee) over tid er lik.

Lenke til kommentar
Hadde tenkt å bruke daggere til ambush osv?

 

Fant en guide som het Twink with daggers, og der sto det toxic var fin :p

Den er som sagt en av de beste ja.

 

Regner med at du ikke trenger talent inputs =)

Det er vel bare en måte å plassere dem på lvl 29 om du bruker dagger.

Lenke til kommentar

min twink

vet ikke helt hvilke trinkets som er på armory nå, men har cloaking device, shrink ray, horde trinketen, goblin mortar og net-o-matic.

Har også harm prevention belt og rocket boots (vanligvis harbringer boots og et monkey belte jeg skal erstatte med det fra AB)

Brukte før også en 2 hander of the monkey med 25 agi.

Noe dere kan se jeg burde endre på/forbedre?

Lenke til kommentar

Få deg et skikkelig kit på buksene.

 

Aldri skjønt det der, dere bruker shitloads med gull på twinkene deres, men hver eneste gang dere kommer til buksekit velger dere det billigste, 10 stam og 2 agi for ~ 150g er det dyrt forhold til hva du har betalt for andre ting som hadde marginale upgrades?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-3t93k9

Jeg kjøpte 30 stamina og 15 agility eller noe slikt for 60g..

EDIT: Mente du at han skulle kjøpe epicen? Med 40 stam?

Endret av Slettet-3t93k9
Lenke til kommentar

Det jeg mente var at fordi om den koster 150g mer eller noe så gir den deg 2 agi og 10 stam mer, sjekk f.eks. hvor mye du brukte på et blått/epic item som kanskje bare ga deg 1 ekstra agi totalt. Joda du kjøpte den for kanskje bare for 50g, men du brukte akkurat 45g eller noe slikt mer på et blått item enn det er grønt item med en agi mindre kostet. Ser du slik på det blir plutselig nethercleft ikke så dyrt forhold til hva det gir allikevel...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...