Gå til innhold

Commanche 4 hakker uten grunn!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hvis det går an å velge mellom OpenGL eller Direct3D, så prøv å skifte. Se etter om det er noe på graphics som gjør det (det hender at et eller flere av innstillingene ikke støttes) prøv å kjøre spillet i laveste oppløsning gfx-effects osv og se om det hakker fortsatt... prøv noen andre drivere til kortet ditt.

 

btw, GeForce kommer IKKE til å hakke i Commanche 4

Lenke til kommentar

Årsaken til at spillet hakker er de knallgode Detonator 23.11-driverne. Installer v22.50, så vil du se at det funker bra igjen.

 

Eh faen, jeg så ikke at du hadde Radeon. :smile:

Jeg hadde i alle fall dette problemet med Comanche 4 og Detonator v23.11. Det er nok spillet som er dårlig kodet. Det er veldig synd, for det kunne ha blitt et vanvittig bra spill. NovaLogic burde blitt dømt for svindel, ettersom de opplyser på esken at spillet kan spilles på NovaWorld, mens det i virkeligheten ikke går an.

 

[ Denne Melding var redigert av: Spenol på 2001-12-28 06:23 ]

Lenke til kommentar

Quote:


On 2001-12-28 06:15, Spenol skrev:

NovaLogic burde blitt dømt for svindel, ettersom de opplyser på esken at spillet kan spilles på NovaWorld, mens det i virkeligheten ikke går an.


 

NovaLogic har fikset dette nå. De måtte gjennom en omfattende oppgradering av NovaWorld, som benyttes av en rekke spill blant annet Comanche og Delta Force. De rakk ikke å få det ferdig innen C4 lanseringen, men nå skal alt fungere igjen.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...