Gå til innhold

IMB t40 problemer


Anbefalte innlegg

Fikk nylig en t40 av en kamerat som byttet den ut. Det er noen problemer, som jeg håper at det fins en grei løsning på. For det første vil den ikke skru seg ordentlig på mesteparten av gangene. Jeg hører at den jobber, og det lyser i batteri, harddisk og det tegnet midt imellom (en sirkel med en slags skeiv z i, vet ikke hva det er for). Må bare holde inne power og prøve igjen. Til å begynne med virket det som det hjalp å starte den når den sto lent litt til venstre. Når den nå startet virket den stort sett fint, helt til skjermen plutselig flimret og alt låste seg. Tilsynelatende når harddisken ble bevegd, så jeg tok ut harddisken for å se om det kanskje var noe opplagt problem. Fant ingenting, og satte den inn igjen. Nå vil den ikke starte windows, for den finner ikke harddisken. Fant ut at en av pinnene til harddisken hadde bøyd seg, så bøyde tilbake og satte inn igjen, men fortsatt samme problem. Lurer på om det er noen enkel opplagt løsning på noen av problemene, er ikke noe kjent med laptoper fra før av. Kan sikkert ordne ny harddisk om det er problemet, men kunne tenkt meg en løsning på oppstartsproblemet også, om det er noen som har noen idéer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei.

 

Hvis du får liv i Harddisk eller ikke så prøv dette:

 

Last ned Ultimate boot cd. forklaring finner du her. Deretter brenner du image. Når du skal starte pc må du gå inn i bios og velge cd som første boot device. Tror det er F2 eller den blå knappen øverst til venstre en plass på tastaturet. Du booter da fra denne cd platen med harddisk koblet til. Når den er ferdig lasta, sier du først nei til nettverkstøtte, der etter klikker du på "start" og verktøy og hardisktools. Velg et verktøy for disk scanning, som f.eks chdsk o.l.

 

Håper dette hjelper. For relatert informasjon kan du se på http://www.ubcd4win.com/

 

EDIT: Last ned ISO fil.

 

EDIT: Om du lastet ned før klokken 21:30 må du laste ned på nytt, ga deg feil link først. Sorry for det.

Endret av microon
Lenke til kommentar

det gikk dårlig, heh. fikk lagd skiva når jeg kom hjem og fant windows-skive igår, men nå får jeg kun svart skjerm når jeg starter. høres ut som pc'n starter normalt, men kommer ikke noe opp (ville tippa det var noe galt med skjermen, men hadde det samme problemet før, og når skjermen flimra låste hele pc'n seg, så jeg tror det skyldes noe annet). harddiskproblem er vel utelukka, siden jeg ikke kommer inn i bios-vindu engang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...