Gå til innhold

HDCP noe vits?


Anbefalte innlegg

Nå som alle sikler på LG og Samsungs 22" tok jeg en titt på den billigste 24"ern. For en tusenlapp ekstra får man denne fra Acer. 24" gir mulighet for ekte HD og er jo bare så innmari digg å holde på med. Men man får ikke HDCP. Så er dette verd noen tusen ekstra? Det er jo så mye dildall man kjøper i dag som man ikke bruker og eller som tok en "minidisc" :)

 

Vel hjelp meg :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel. I teorien så vil du jo egentlig ikke kunne se verken HD DVD eller Blu-ray hvis du kjøper skjerm uten HDCP. Men nå som det er sagt, så er det jo en kjensgjerning at AACS-protection-schemen er knekt (for øyeblikket), så du vil nok kunne ha muligheten til å rippe dine fremtidige HD DVDer/Blu-rays til harddisk og så spille de av derfra...

 

Edit: Jeg ville valgt 1920x1080 over HDCP, egentlig. Bare for å si min mening. Ekte HD-oppløsning er sjeldent og mye verdt :)

Endret av h017ah
Lenke til kommentar

Skuffende at skjermen ikke har DVI ja... Men for å være ærlig tror jeg at det er noe placebo ute og går når folk mener de ser forskjell :) En må iallfall opp på minst 5900,- for å få HDMI og DVI med samme oppløsning.

 

Eller vet noen om noen skjermer i prissjiktet mellom Acer sin og denne ViewSonicen til 5900,-?

Lenke til kommentar

Hvis du spiller av HD DVD med Xbox 360, kan du bruke VGA-inngangen på skjermen og få et uforringet HD-signal (1920x1080). Mener dette også fungerer med Cyberlink PowerDVD Ultra. Så bruker du VGA, slipper du unna HDCP-problematikken...

 

Men selv ville jeg nok godt for en skjerm med digital inngang. BenQ FP241W har fått veldig gode kritikker i flere tester, og Dell 2407WFP er også en god skjerm (og for tiden på tilbud). Begge disse har også ekstra innganger (komponent og kompositt, BenQ har også HDMI) og USB-hub.

Lenke til kommentar
Kanskje de med DVI og HDCP har kommet seg til studentøkonomiske priser.

Hva er "studentøkonomiske priser", halvparten av dagens eller 25% eller mindre? Det vil jeg tro... ;) Idag fikk jeg en 22" LG L226WTQ-SF til kr. 3012,- inkl. frakt. Den rekker lenger enn langt. Anbefaler en slik med HDCP og DVI, skjermen kjører p.t. 75Hz @ 1680x1050 krystallklart (sett profil), og jeg er svært fornøyd.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...