Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

skal ha lett MC lappen - hva trenger jeg å kunne ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

øm, prisen varer men pleier å ligge på en 500-600 kr pr kjøretime.

 

Har du aldri kjørt sykkel før så vil jeg tro du trenger en 15-25 timer.

Har du kjørt moped som jeg gjorde før jeg tok lett lappen, så trenger du ikke så mange timer, for da vet du hvordan man clutcher (hvis du hadde gir moped) o.l. Jeg brukte 12 timer og samlet pris på ca 8000 kr.

 

Jeg tror ikke det er noe minimum med timer, men at det er selve kjørelæreren som vurderer deg. Du skal tross alt igjennom et stort program.

 

Normal pris på lappen pleier å ligge på en 12000 - 15000 kr.

 

Ja, du kan begynne å kjøre når du er 15år. Husk at ledsager(han/hun som sitter bakpå) MÅ være over 25 år og ha hatt lappen for tung motorsykkel (klasse A) i 5 år uavbrutt.

 

Lykke til! :)

Lenke til kommentar

Jeg holder på å ta lepplappen nå hos Svein Svendsen, og de tilbud en pakkeløsning på 8900. Dette inkluderte alt annet enn det det koster å ta teoriprøven, og leie av sensor+noe annet småtteri. Vil tippe det kommer til å koste rundt 10,000 for meg.

 

Dette pakketilbudet inneholder enten 7, 8 eller 9 kjøretimer (på 45 minutter hver), husker ikke ekstakt.

Lenke til kommentar

Kjører opp på Follo trafikkskole i Ski jeg og fikk et pakketilbud på 22000kr for alt. Inkl. også flere kjøretimer hvis jeg evt. ikke klarer det da.

 

Prisen kommer jo ann på hvor ettertraktet MC-lappen er i området du bor og slikt, vanligvis mye rimeligere litt ute på landet enn i tettstrøk. :D

Endret av Shtian
Lenke til kommentar
Prisen kommer jo ann på hvor ettertraktet MC-lappen er i området du bor og slikt, vanligvis mye rimeligere litt ute på landet enn i tettstrøk. :D

8614200[/snapback]

Ja, det virker jo logisk. Men den Svein Svendsen jeg kjører hos er i Oslo (Bærum, for å være helt nøyaktig). Kjørelæreren sier at han har 80 elever som driver med motorsykkellappen :hmm:

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...