Gå til innhold

Hva slags stil liker du ikke å se?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

blir gal av fyren i B klassen som går med champion joggebukser 24/7. .-.

Jeg blir gal av folk som går med NY Yankees cap uten å ane så mye som et fnugg om baseball, og enda mindre om laget.

 

EDIT: Ikke ta det så tungt :) Just pullin your leg

 

 

Jeg blir galere av folk som tror at alle er sånne som ikke vet en dritt!

 

Edit: Srry blir bare så sur av alle som hakker på meg fordi alle tror jeg ikke vet hva NY Yankees er...

 

Spørsmålet er vel strengt tatt ikke om du vet hvem New York Yankees er, men hvor tett du følger baseball. Jeg mistenker at du ikke er en av de som følger The Yanks. Når det er sagt bryr jeg meg lite om folk vil gå med akkurat det samme som alle andre, men i denne tråden kan folk lufte sine meninger om akkurat det.

Lenke til kommentar

Baseball går da ofte på ESPN America, så det er da fullt mulig at han snakker sant (selv om jeg ikke tror det, lol).. Når det er sagt må jeg bare si at etter å ha sett to MLB-kamper live har jeg bestemt meg for at baseball er verdens kjedeligste sport, så at noen frivillig ser på det kan jeg rett og slett ikke skjønne, og hvertfall ikke når det er på tv.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

I dag så jeg to jenter som gikk trinnet under meg på ungdomskolen, de er altså 17-18 år gamle, ferdige i 2. klasse på videregående om de ikke har droppa. Begge er litt for lubne og begge gikk i samme type forjævlige "drakt" som jeg kun forbinder med litt for lubne fjortisjenter. Aner ikke hva man kaller sånn type "dress" så skal prøve å forklare:

Dressen består vanligvis av en hettejakke - eller hvertfall en genser med glidelås - og en bukse. Stoffet er sånn håndkle-/hundeteppe-aktig, ser veldig mykt ut, og fargene er alltid lyse og skrikende, gjerne rosa eller gult. Heller ikke helt uvanlig med en harry logo et eller annet sted på dressen, gjerne ordet "Princess" eller "Angel" i en slags ed hardy-lignende font.

Det er faktisk det jævligste jeg ser. Greit, det er sikkert behagelig å gå med, men man forlater ikke huset i det kostymet der - og hvertfall ikke når man har passert ungdomsskolen.

Endret av Tremolo
  • Liker 4
Lenke til kommentar

high waist gjør at jeg tenker på bestemortruser, sånne deilige som de drar langt oppover magen.

 

Har sett flere fine damer med sånne potetsekk lignende bukser med high waist, og andre i trange high waist, jeg forstår ikke hvem som har lurt verden til å gå med så stygge klær.

 

Må legge til at jeg bryr meg langt under gjennomsnittet om klær og mote og skulle ønske det fantes klær jeg liker like godt som jeg missliker sånne bukser.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...