Gå til innhold

Gh 11 Ls vs. Bever 350/morgan


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 år senere...
  • 2 uker senere...
Hei :)

 

Noen som har erfaring om hvilken av disse båtene som er best fartsmessig m samme motor og begge båtene har optimal tilt + hev ?

 

Takk for svar :dribble:

litt sent,men bedre sent enn aldri;)

 

jeg hadde en bever 350 årene jeg var mellom 12 og 15år. hadde en 10HK mariner som jeg etterhvert trimmet til 15HK. med lille,lette meg ombord klarte den med trim og en liten tilt (hadde den innstilt på noe som het Nivå-2,jf mariner motor) omlag 22knop i rolig sjø.

 

båten var lett å like. føles større enn den egentlig er når man sitter bak konsollen. takler sjøen godt også.veldig solid bygget. båten takler max 25HK jamført med fabrikkens anbefalinger. bladet "vi menn-båt" hadde for noen år siden en test av bever 350 med maxmotor på 25HK. tittelen låt som følger; "krutt tønne". med en voksen mann ombord fikk de nesten 30knop utav den.dog anbefalte ikke testeren å ha mer enn 20HK på hekken,da 25HK gjorde båten litt ustø i sjøen ved maxfart.

 

valget dengangen stod imellom terhi microfun eller bever 350. det ble en bever 350 siden microfun var mindre og virket ikke like robust.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...