Gå til innhold

Tiger Woods 2003


Anbefalte innlegg

Noen som har erfaringer / synspunkter på dette gamet? Har spilt det litt hos en kompis og syntes det var ganske bra, så jeg vurder å kjøpe det.

 

Spesielt interesert å høre om online erfaringer - stinker det eller er det fett :)?

 

Eller er det andre golfspill jeg heller bør kjøpe da jeg primært ønsker å spille det online?

 

TIA

 

elgen

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå har jeg ikke prøvd Tiger Woods online, men Links 2003 derimot. På single-player nivå synes jeg Links 2003 er bedre. Online funker det også bra, med nok av spillere og forskjellige gamemodes.

 

Et annet pluss med Links 2003 er mulightene for å lastre ned flere baner, det finnes utallige baner på nettet, både fantasibaner og kopier av virkelige baner.

Lenke til kommentar

Kjøpte meg TW2003 i forrige uke, og kort sagt så er det knall bra. Massesvis av eyecandy, det ser bare helt lekkert ut. Spesielt med dårlig vær - masse regn, tåke og truende skyer ;)

 

Online er noe mangelfult forløpig - EA sliter litt med EASO serverne, men har blitt bedre de siste dager (var vel litt mange inne i løpet av romjula tenker jeg ;)). Men online delen er noe de jobber hardt med, og med 3 måneders gratis online skulle det gi dem nok tid til å fikse det viktigste.

 

Det er også mulig å lage egne baner her som i Links, og det er mange baner, spillere, klær +annet utstyr å laste ned, så ja det ser ut som dette spillet også vil leve godt online.

 

Er det noen andre norbagger som spiller TW2003 online? Kunne vært artig å lagd en liten online klubb ;)

Lenke til kommentar

Er TW ressurskrevende mhp. grafikk?

 

Testa det i en butikk, og ja - det så bra ut, men er usikker på om jeg har kraftig nok utstyr her hjemme til å få fri flyt. Har Geforce 2 64mb grafikkort.

 

Har nemlig en tilgodelapp på Akers Mic jeg vurderer å benytte meg av..

Lenke til kommentar

Takker -

kan ikke si jeg liker swingen på TW (både power og vanlig 2-klikks). Det er vanskelig å vite hvor hardt man skal slå, og jeg synes generell info om avstander etc. er dårlig. Særlig puttingen er vanskelig. Alt sammenlignet med Links 2003, som er min referanse.

 

Eller er det bare jeg som er en j*ævla newbie??

Lenke til kommentar

Jeg synes svingen er veldig bra. Har ikke prøvd 2 click, men TrueSwing og 3 click.

 

Med trueswing er det relativt lett å putte, med 3 click er det hårete vanskelig ;). Men det kommer også ann på hvilken vanskelighetsgrad du spiller. Driving f.eks blir lang vanskligere med trueswing og master level.

Lenke til kommentar

Men hvordan vet du hvor hardt du skal dra slaget? Det er jo ikke alltid man trenger full effekt, og da savner jeg en slags indikator alla Links som viser hvor hardt du må dra på.

 

Også vanskelig å få en riktig følelse av hvor du sikter når du svinger på spilleren. På Links er det eksempelvis mulig å sikte ut i fra overhead- mapen; man setter et punkt på mapen i retningen man vil slå, og spilleren justerer seg etter dette. Er dette mulig i TW?

 

På demoen er det bare fire hull, men putting-greenen på disse hullene er helt flate og uten utfordringer - kunne heller vært litt lettere å utføre putten, mot at putting-greenen var litt vanskeligere (med høydeforskjeller).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...