Gå til innhold

Ransfare i New York?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg skal til New York. Jeg kan ikke dra dit uten kamera! Men, jeg er redd for at noen skal ta kameraet mitt mens jeg er der. Tenker spes. på at noen napper fra meg kameraet mens jeg går rundt.

 

Har dere noen erfaringer med NYC (tenker på de vanlige turistområdene og Manhattan) og om dere har noen tips til meg. Kanskje jeg bare bør ha kameraet i sekken og så ta det fram når jeg stopper og har bedre oversikt enn når jeg går rundt og måper?

 

Takk for hjelp (tar også tips om kule steder å fotografere)

 

 

 

VB

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Visst du ikke har forsikret kameraet ditt allerede,så anbefaler jeg at du gjør det,evt. reiseforsikring...

Kan være lurt å ha det i sekken ja,fordi da ser ikke alle og enhver mann/kvinne at du har et kamera og at du da blir betraktet som et attraktivt bytte.....

Lenke til kommentar

Om du har et digitalt canon speilrefleks så ville jeg også byttet nakkereimen.

Canon har en tendens til å utstyre disse med store nærmest selvlysende bokstaver hvor det står DIGITAL. Bedre signal om verdi kan man vel ikke gi :-)

 

Ellers er det med forsikring lurt å sjekke. Reiseforsikring dekker vel bare tyveri inntil 10 000, så har du høyere verdier bør du sørge for disse er forsikret.

 

ville også hatt en backupløsning, slik du ikke har bildene for hele ferien liggende på minnekortet i kameraet. Skulle du miste/bli frastålet kameraet siste dagen på ferien, så slipper du å miste alle bildene du har tatt...

Lenke til kommentar
Hei,

 

Jeg skal til New York.  Jeg kan ikke dra dit uten kamera!  Men, jeg er redd for at noen skal ta kameraet mitt mens jeg er der.  Tenker spes. på at noen napper fra meg kameraet mens jeg går rundt. 

 

Har dere noen erfaringer med NYC (tenker på de vanlige turistområdene og Manhattan) og om dere har noen tips til meg.  Kanskje jeg bare bør ha kameraet i sekken og så ta det fram når jeg stopper og har bedre oversikt enn når jeg går rundt og måper?

 

Takk for hjelp (tar også tips om kule steder å fotografere)

 

 

 

VB

8565473[/snapback]

 

Jeg var i New York i februar med EOS 400. Jeg hadde kameraet i en liten veske med skulderrein som jeg hadde over skuldra. Oppfattet ikke dette som et problem eller som en trussel. Tar man bilder på dagtid og blant mange mennesker tror jeg ikke det kan skje så veldig mye :)

Lenke til kommentar
I USA skal man dessuten ikke låse kofferten ved innreise.

8571270[/snapback]

 

Hæ? Hvor har du det fra?

8572381[/snapback]

 

Var i New York i februar og fikk beskjed av Iceland Air at jeg skulle ta av lås pga at dersom de finner noe som helst mistenkelig i kofferten nøler de ikke med å rive den opp.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg overlevde NYC-turen. Midt på dagen i Manhattan var det veldig trivelig og ryddige forhold. Så til og med en fyr som tok bilde av seg selv med tidsinnstilling og tripod ved Rockefeller Center.

 

Ang. bagasje, så er det riktig at den skal være ulåst. Ganske utrolig, men sant (unntak hvis låsen er av en "godkjent" type, dvs at den kan åpnes av myndighetene).

Lenke til kommentar

New York regnes som en veldig trygg by, spesielt Manhattan, men det vet du jo nå...

 

Ang. bagasje, så er det riktig at den skal være ulåst.  Ganske utrolig, men sant (unntak hvis låsen er av en "godkjent" type, dvs at den kan åpnes av myndighetene).

8846990[/snapback]

Jeg kom nylig hjem fra USA, og da jeg åpnet kofferten, fant jeg en lapp som sa noe sånt som "Hei! Vi i TSA har åpnet kofferten din og tatt en titt, for å sjekke om du er en terrorist. Om du hadde låst kofferten din, så har vi brutt den opp."

Endret av Anew
Lenke til kommentar

hehe

 

"We at the TSA opened your suitcase to check if you are a terrorist. If you had locked your suitcase we have broken the lock. Congratulations, you are not a Terrorist!"

 

 

Frykt for tyveri av utstyr er ikke gøy, men jeg antar man bare må leve med risikoen hvis man vil ha pene bilder...

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...