Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

xp boot cd, hvordan lage? xp activation gone wrong


Anbefalte innlegg

for en liten stund siden kræsjet hd'en min (når eg hadde win xp pro på, den cd'en har eg ikke lengre... den e knukket...) da instalerte eg home for og så bytte over til min egen xp pro (trenger ikke ha en bootable instlasjons cd da, men en brent en som eg har som ikke kan boote).

 

da eg hadde 25 dager igjen før eg måtte aktivere gikk sikringen, til min store overaskelse sa maskinen min at alle mine trail dager er brukt opp, får ikke started maskinen på noen måte, utenom med en knoppix live cd (mulig og starte winxp instalasjon fra knoppix? oO ), sikkerhetsmodus eller noe annet tar meg ikke lengre enn til xp activation screen.

 

eg har prøvd og lage xp imagesene eg har lastet ned om til bootable instalasjons disker, men finner ikke riktig boot filsystem (eller hva det nå enn heter, du laster filen inn gjennom et brenneprogram som støtter bootable disc brenning).

 

første boot system eg brukte ga meg en "unable to load dos" istedenfor "trykk en tast for og boote fra cd".

 

når eg endelig fant en xpboot (wohoo riktig fil!...) fikk eg "unable to load ntldr" isteden for trykk en tast tingen.

 

det eg lurer på er hva eg faktisk må gjøre for og få en xp cd til og bli bootable, så eg kan få instalert winbooze. eg har denne laptopen med xp pro som eg sitter på og, og lurer på om det er mulig og boote over nettverk på en eller annen måte, eller gjennom knoppix.

 

og selvfølgelig om det er mulig og laste ned et image med ferdig boot innebygdt (så jeg kan bruke min egen cd key :p).

 

uansett hva eg gjør på maskinen, kommer eg ikke lengre enn til activation screen...

 

alle xp cd'ene eg har lånt vekk er enten forsvunnet eller knust, samme gjelder alle eg kjenner. har sittet uten maskin i vel 2 uker, og syns det er på tide og avslutte avvenningen av anarchy online :) eg savner til og med en liten game i de_rats cs 1.6, og litt kvalitets deathmatch i ut2k4.

 

eg har trålt nettet ganske grundig etter løsninger, men har bare kommet fram til at hvis 30 dager trialen går ut, og du ikke har en xp cd (vet om en løsning på pro, men eg har xp home sp1 build 2600 på den) er du f00kd.

 

noen som kan hjelpe meg? oO

Endret av mad_k
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

image med ferdig boot innebygdt finner du rundt på hele nettet så det skulle ikke være noe problem.Lovlig? Det er en annen diskusjon..

 

Har du sett om datoen er rett i bios?Muligens ble den fucka opp da sikringen røk og da ble alle prøvedagene dine oppbrukt.

Lenke til kommentar

datoen gikk rett til judgement day etter strømbruddet, det hjalp ikke og stille den tilbake, de versionene eg har fått lastet ned har ikke vært bootable, uflaks da... får prøve videre og laste ned flere xp cd'er da

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...