Gå til innhold

Netthandelen Norge AS søker systemutvikler.


Anbefalte innlegg

Vi søker systemutvikler til Netthandelen Norge AS.

 

 

Netthandelen Norge AS auksjonerer ut varer på internett på portalen www.netthandelen.no

Omsetningen har gått fra 6 mill. roner i 2002 til a. 280 mill. kroner fjor.Vi er i dag ca. 65 ansatte. Eieren av Netthandelen Norge As ble kåret til Young Entrepeneur of the year av Ernst & Young i 2004, og bedriften ble årets gaselle-vinner i Vest-Agder i 2005. Vårt unike konsept gjør at vi kan leve på priser som ligger langt under det dentradisjonelle varehandel må ha. Sommeren 2007 flytter vi til nye og større lokaler på Mjåvann. Vi håper og tror at fremtiden blir like spennende som fortiden har vært. Eier av bedriften vil konsentrere seg om utvikling av nye ideer og prosjekter, og vi trenger en frisk personlighet som kan drive oss videre opp og fremover. Kom og bli med oss på laget!

 

Ønsker du utfordringer i et ungt, spennende og dynamisk miljø med internasjonalt perspektiv? Da bør du søke jobb hos oss. Vi er en stadig voksende utviklingsavdeling med mange spennende oppgaver. Vi utvikler det meste av webbaserte løsninger for Netthandelen Norge AS med datter- og søsterselskap, samt noe eksterne samarbeidspartnere. Netthandelen Norge AS utvider stadig sine satsingsområder og det betyr utfordringer i form av nye nettsteder og nye løsninger. De fleste av disse med et internasjonalt preg. Netthandelen Norge AS ønsker også å igangsette en utendlandssating innen 2007/2008.

 

Vi søker derfor en systemutvikler som:

 

Kan ta ansvar for og lede egne prosjekter

Jobbe selvstendig og i team

Har grunnleggende forståelse for handel, økonomi og logistikk

Systematisk, med gode evner til å tilegne seg ny kunnskap

 

Tekniske kunnskaper:

 

Må ha god forståelse for relasjonsdatabaser, spesielt MS SQL server.

Må ha erfaring innen utvikling av webbaserte løsninger med HTML, CSS, JavaScript og XML. Må kunne programmere VB.net i ASP.net, samt tradisjonell ASP.

Bør kjenne til servere/programmer som MS IIS, MS SQL, Visual Studio 2005 og MS Office.

 

Vi tilbyr:

 

Ungt, spennende arbeidsmiljø

Interessante oppgaver

Gode muligheter for prosjektledelse

Stor grad av deltakelse og medbestemmelse

Muligheten til å være med å utvikle store internasjonale løsninger

Gode lønnsbetingelser.

 

Tiltredelse i stillingen er forventet å være 1. september. Alle aktuelle kandidater vil bli forespurt om å ta en kunnskapstest for å evaluere programmeringsnivået. Dersom du har spørsmål angående det faglige innholdet i jobben, ta kontakt med utviklingssjef Helge Stahl på mobil 48 23 13 03. For andre henvendelser angående stillingen, ta kontakt med daglig leder Einar Øgrey Brandsdal på 90 73 12 14.

 

Søknaden kan sendes til [email protected] '

Les mer her: http://netthandelen.no/visartikkel.aspx?id=91&vm=0,85

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...