Gå til innhold

Nokia N95 og navigasjon


Anbefalte innlegg

Hei! Har lastet ned Norge på minnebrikken fra smart2go. Latet ned direkte via kortleser. Men for meg så virker det som om telefonen trenger å oppdatere/laste ned nye kartdetaljer når jeg er ute og kjører. Er ikke kartpakken for Norge fra smart2go detaljert? Hvordan laster man ned kartpakker direkte på telefonen med wifi? Noen med erfaringer, gode løsninger her?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei

Beklager om jeg ikke svarer direkte på ditt spørsmål her.

Men å bruke Nokia N95 som navigasjon i bil fungerer ikke bra, GPS'en til N95 er laget til å bruke som håndholdt, altså på gate nivå.

GPS mottakeren på telefonen er altfor treig til å klare hastigheten fra bilen din tror jeg, men uansett så kommer det til å være veldig stor forsinkelser om du bruker den til dette.

Lenke til kommentar

Jeg har ingen problemer med navigering i bilen så lenge tastaturet er nede. Ingen tidsforsinkelse etc. som du nevner. Bruker også en Nokia E60 med Wayfinder. (for å teste mot)

Men jeg ser at nedlastet kart er lagt i en mappe som heter "Private" på minnekortet, og dette greier tydeligvis ikke navigasjonsprogrammet å finne. Lurte på om noen vet hvor telefonen lagrer kart som den selv laster ned via gprs?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...