Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Problemer med lydutgangen på bærbar


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har plutselig fått problemer med lydutgangen på den bærbare maskinen min. Når jeg plugger i headphones, så kobler liksom ikke de vanlige høytalerne ut. Det blir altså lyd på både headphones`a og høytalerne på pc`n.

 

Noen som har en anelse om hva dette kommer av, og hva jeg kan gjøre for å fikse det? Dette irriterer meg grenseløst, for nå kan jeg ikke bruke hodetelefonene på skolen for å høre musikk og slikt...

 

Håper virkelig noen kan hjelpe!

 

(Mulig denne posten skulle ha ligget under Lydkort og PC-høyttalere? )

Endret av dup
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei :)

 

 

Hvor gammel er maskina? (Hvis under reklamasjonstid, kan du kontakte forhandler for fiksing) Skjedde det plutselig? Sjekka lydkortinstillingene?

 

Det virker som om det er selve kontakten på laptop som ikke funker helt.. Når du putter inn pluggen, flytter den en bryter som kobler lyd til kontakten og ikke til de andre. Så det er da trolig noe tull med den..?

Lenke til kommentar

Maskina er bare 7 mnd gammel, så da skal det vel gå på reklamasjonen? (Bortsett fra at jeg trenger pc`n på skolen nå som eksamene nærmer seg, så jeg må i så fall vente med å sende den inn..)

 

Kan nok være pluggen det er noe galt med. Det skjedde bare plutselig ja. Det siste jeg husker var at jeg så en fotballkamp på maskina, og etter det virket den ikke. Jeg var nemlig rimelig forbanna da, så aner ikke hva jeg gjorde i raseriet! :roll:

 

Før så kom det en "pop up", a jack has been plugged in, når jeg plugget inn headphones, men denne kommer ikke mer.

 

Kan jo prøve noe software før jeg sender inn. Fikk jo et tips i første svar her, men finnes det noe annet jeg kan prøve?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...