Gå til innhold

gran Turismo!


andrevr

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har bare såvidt spilt gran turismo 1 og 2 på PSONE, og jeg syntes at det var helt umulig å klare de "driving license-testene". Tviler på at man må gjennomgå slike prøvelser i virkeligheten; kjøre gjennom et helvetes hinder av en bane på 28,123457658678 sekunder, men så er jeg så uheldig å klare en tid på bare 28,123457658679 sekunder. Ohh shit! Nå må jeg prøve på nytt for n'te gang! Det som verre er, er at jeg har null kunnskaper om biler, så jeg pleier å velge den dyreste bilen som jeg har råd til (med bare 10 000 flis).

 

Vel for å komme tilbake til topicet: Jeg har liten, eller ingen hjelp å tilby... men hvorfor sjekker du ikke "de kjente" spillsidene som f.eks gamesdomain, happypuppy osv. Jeg husker at jeg lastet ned en guide fra gamesdomain som forklarte kort og greit hvilke "taktikker" du skal bruke, og hvilke(n) bil(er) som er bra. Likevel så tror jeg at etterhvert som man stiger i gradene, så må man velge og kjøpe etter egen erfaring.

Lenke til kommentar

Det første du burde tenke på når du skal kjøpe den første bilen er om du kan sette på turbo senere.

Når det gjelder hvilke biler du bør gå for, er det de japanske.Billige og mye hk for pengene.

Hvis jeg ikke husker feil startet jeg med en toyota som jeg kjøpte billig og slang på den minste turboen etter at jeg vant et race, etter det var det bare å sope inn premiepenger og premiebiler:-)

 

Også viktig å sette opp bilen riktig, mange biler er for slappe i fisken til å begynne med.Etterhvert som du kjøper mer ting til bilen kan du justere mer.

 

Biler som du kommer langt med er mazda rx-7(wankel motor, bra aks hele veien),subaru impreza eller likn.Jeg sparte ihvertfall til en porsche tidlig, etter det var det barnemat.

 

Lisensene er kjipe greier , men må taes, ta gjerne et par lisenser om gangen da får du mer trening og de neste lisensene og løpene du skal kjøre blir lette.

 

Måten jeg oppgraderte bilene på var:Turbo, eksos, fjæring,dekk, bremser.

Start ihvertfalll alltid med turbo:-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...