Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Slutter å boote etter BIOS


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du kan jo restarte hele biosen da.

Det skal være et sånnet lite batteri på hovedkortet du kan ta av for den anledningen. Da må du stille inn alt på nytt riktignok.

 

Edit: Hadde faktisk samme feil her en dagen. Da slo jeg maskinen rett av sammen med ett kraftig sinne utrudd, men alt jeg gjorde var å trekke ut hovedkortet fra PSU en liten stund. Så fungerte den helt topp igjen.

Endret av steffenz
Lenke til kommentar

Da ser det ut som det er hardisken som er ødelagt etter som at når jeg plugget ut hardisken så kom jeg meg til xp siden, men må jeg nå bare kjøpe ny harddisk ? Eller kan det være noe annet som ikke funker. For tror kanskje det kan være psu som er litt herpa, for hvorfor kunne jeg ikke boote bare xp cd når hardisken var tilkoblet, med en gang jeg koblet fra hardisken bootet cd.

Lenke til kommentar

Hvis du har et multimeter kan du jo måle 12v spenninga, hvis den er ustabil (detter godt under 12) så er det nok problemet. Ellers kan det være at disken er gåen slik at BIOS ikke helt klarer å boote noenting. Test disken i en annen maskin så er du sikker på om disken er gåen eller ikke ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...