Gå til innhold

Neitakks teorier og tanker rundt Lost


Anbefalte innlegg

Se det, vi har fått et eget lostforum. Da vil jeg benytte anledningen til å lage min egen tråd, der jeg kan boltre meg fritt i teorier og spoilers. Det vil vel ikke bli så mange spoilers, med mindre mine teorier stemmer da.

 

Her er noen av tankene jeg har gjort meg til dags dato:

 

 

1: Monsteret

 

Monsteret er et slags maskineri av ukjent opphav som kan kontrolleres av helt spesielle mennesker. Opphavet til monsteret er jeg usikker på, men det er nok ikke "The Others" som står bak det. Uansett har The Others delvis kontroll over det, noe de kan takket være helt spesielle personer i flokken.

I mangel av full kontroll, beskytter The Others bostedet sitt med et lydgjerde som holder monsteret borte i tilfelle uberegnlige situasjoner skulle oppstå. Ved å holde monsteret borte fra sin egen landsby, har The Others full kontroll, og kan påvirke monsteret til å oppnå resultater, som for eksempel å dytte et flyvrak ned fra en berghylle.

Da Walt ankom øya, fikk The Others problemer. Det viste seg nemlig at han også satt inne med disse psykiske evnene som gjorde at han kunne påvirke monsteret. Det så vi da monsteret tok form som isbjørn, og også aller mest sannsynlig hunden hans. Dette forklarer kommentaren til Mike og James på flåten "But we have to take the kid", og hvorfor han ble ansett som spesiell av The Others.

Å få Mike og Walt bort fra øya viste seg å være beste løsning.

Men ettersom vi har sett isbjørner også i ettertid, kan det tyde på at Walt fortsatt er i nærheten, eller har en universal påvirkning på øya og monsteret.

Endret av neitakk
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Nei vet jo ikke, men ble jo en del spekulasjoner rundt det. Er jo ikke så rart, spess etter den scenen med echo hvor broren ber om tilgivelse og han står på sitt, så ser vi han ble drept av monsteret. og kanksje det var monsteret lock så når han så faren sin... Kan ikke si det er riktig, men kan ikke si det er feil heller?

Endret av sindreskalsykle
Lenke til kommentar

Jeg husker for noen episoder tilbake siden, imens Sawyer og Kate satt i burene.

Da tok Ben med seg Sawyer til en del av øya og viste han at det fantes 2 øyer.

Ben sa da at den andre var Alcatraz vis jeg ikke husker helt feil. Og Alcatraz er jo en fengselsøy like ved fastlandet...? :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...