Gå til innhold

Nokia 6300 (Tips og Triks)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hastigheten? Hvis du mener hastigheten i menyer så er den veldig bra og du opplever sjelden at den henger. Det er mange som spør etter batteritid. Det er besvart i denne tråden og flere andre tråder. Du får ikke mer enn 2-3 dager med normalt bruk. Med aktiv bruk så vil du sikkert måtte lade hver eller annenhver dag. Du kjøper ikke denne hvis du skal ta med telefonen til hytta ei uke uten lader.

Jeg ringer normalt noen små samtaler hver dag og sender et par sms, sjekker Gmail på EDGE og batteriet varer ca 3 dager.

8894200[/snapback]

 

 

Takk for innspill! :thumbup:

 

Høres veldig ut som tilsvarende mitt bruk.

 

Har hatt 6630 og 6233 til nå, og begges batterier har vart lengre enn det jeg har fått høre på forhånd.

 

Synes det går en magisk grense på 3 døgn, egentlig. Å lade telefonen annenhver dag (eller oftere) blir slitsomt i lengden, mens hvert tredje-fjerde er helt OK.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-p4PIYwb6

Jeg ladet telefonen min en stund når jeg fikk den.

 

Hørte litt på musikk på høytaleren, tok 4-5 bilder, snakket og trykt en del på den. Den varte i 7 dager før jeg måtte lade den. (Den var på fra 0800 til 2100 ca.)

Lenke til kommentar

Hei..har nettopp kjøpt meg mobilen :) liker den kjempegodt! Men lurer på om usb-greia mi er ødelagt...den ser ikke helt bra ut. Har ikke prøvd å koble til med usb-kabel, men mener at kontakten ikke skal se slik ut. Bruker heller minnekort-leser når det gjelder overføring av data, er jo mye raskere. Ellers er jeg litt nysgjerrig på batteritida...den stod på det aller laveste igår, men klarte å høre på musikk en time... Har hatt i snitt på to dager...er det normalt?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-p4PIYwb6
Er ikke noe med profilene å gjøre? At du har profil 2 aktivert elns? Prøv å bruk den generelt profilen å se om det forsvinner.. ;)

8963517[/snapback]

Har ikke noe med profilene å gjøre :/

Lenke til kommentar

Nettop fått meg denne, lekker telefon!!

 

Imidlertid lurer jeg på to ting:

 

- Det er tendenser til at "joystikken" knirker når jeg trykker nedover. Det er også noe mer motstand når jeg trykker nedover enn til sidene og opp.

 

Irriterer meg litt når resten av telefonen er såpass strøken...

 

- Når jeg tar av det bakre dekselet er det to små "metallting" på hver side av mobilen, som skal sørge for å holde dekselet på og i spenn. Disse 2 metallsplintene er ikke like, og den ene står noe mer ut enn den andre, og krever da litt mer kraft for å få på dekselet enn jeg hadde trodd..

 

Noen som har merket noe til tilsvarende??

Lenke til kommentar
- Det er tendenser til at "joystikken" knirker når jeg trykker nedover. Det er også noe mer motstand når jeg trykker nedover enn til sidene og opp.

8963675[/snapback]

Jepp, hadde dette problemet jeg også. Heldigvis forsvant det etter et par dagers bruk. Er et par andre som også har nevnt dette, så er visst ikke så uvanlig.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-p4PIYwb6

Sliter litt med min.

 

For et par dager siden kom det opp et 2-tall ved siden av batteri-nivået. Hva er det?

Og ca. etter det har jeg ikke fått til å ringe ut med den, kun motta anrop. (sms funker)

 

Noen som har peiling? :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...