Gå til innhold

24: Premieredato for sesong 6 i Norge er klar.


Anbefalte innlegg

Gleder meg noe sykt nå! Har nesten ikke klart å holde ut, men siden det bare er omtrent en måned igjen, skal jeg klare og holde ut de siste ukene.

Jeg og en kompis såg sesong 4 sammenhengende ( 18 timer ) uten noe pause, skal si det var morro! :D Kan si det at jeg var ganske paranoid når jeg skulle gå gjennom nabolaget og hjem til huset klokken 3 om natten :!:

Men ja, skal virkelig nyte denne sesongen, har hørt det at det blir en pause neste år, altså 2 år til ny sesong. Vår kjære Jack skal tydeligvis spille i en annen spillefilm, og de begynner filming av ny sesong i 2008.

 

Go Jack!

Endret av [NOR]Andreas
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
Bare jeg som syns det er utrolig trist å se på TV2s 24 sendinger, når du kan se Foxs sendinger i HD?  Satt nesten i vantro over den dårlige kvaliteten på TV2s 24.  Nuvel, irriterer kanskje noen med dette utsagnet, men jeg måtte bare ... :)

8577795[/snapback]

Er til en hvis grad enig, men noen serier følger jeg kun på Norsk TV, 24 er en av de.

Lenke til kommentar

Episoden begynner om ca. 1 time og 30 minutt. På tide å begynne forbredelsene. Gleder meg sjukt, eg har unngått all informasjon om handlingen denne sesongen. Eg aner ikkje meir om kva som skjer enn ikkjefrelste som kun har sett reklamen. :D Unntatt det som seier seg sjølv frå avslutningen av forrige sesong då.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...