Gå til innhold

Strømforsyningen lager ulyder [Løst]


Anbefalte innlegg

Hei!

Som emnetittelen sier, så lager strømforsyningen min noen skikkelige ulyder, som er utrolig slitsomt å høre på i lengden. Jeg tror den fungerer som normalt ellers, annet enn de trasige lydene. Den er av merket AOpen, men mere vet jeg ikke. Da jeg kjøpte pc'n fulgte den med (fikk et tilbud av onkelen min som jobbet i en it-bedrift). Dette var vel i 2003 eller tidlig 2004. Siden den er av merket aopen, kunne den ha fulgt med kabinettet mitt.

 

Før kom ulydene av og til, før de forsvant, men nå er det virkelig ille. Da jeg skulle lage denne tråden i stad klikka psu'en ironisk nok helt, og bråkte verre enn noen sinne. Fikk tatt opp bråket før jeg skrudde av maskinen, og legger det ved (samt et annet opptak jeg fikk tatt opp tidligere).

 

Har ikke turt å tukle med den for å finne ut hva det kan være, da jeg ikke er helt på stø grunn når det gjelder hardware. Derfor håper jeg noen av dere kanskje har hatt lignende erfaringer, eller løsninger på problemet. Har jo helst lyst til å fikse den, så jeg slipper å kjøpe en ny.

 

Takker for svar! :)

 

Edit: Fikk lasta opp lydopptaka:

Opptak 1

Opptak 2

 

 

Edit 2: Lord_vivec9 kom innom og hjalp meg, da han har bedre kunnskaper om dette en meg. Vi skrudde opp psu'en, og hosta vekk litt brent støv, og olja vifta. Når den først starta opp hørtes det ut som helvete på jord var løs, men da vi slakka skruene var den stille og god.

Endret av Der Kommissar
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...