Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Laptop vil ikke ut av dvalemodus


Anbefalte innlegg

Jeg sitter her med en laptop som, når den har vært i dvalemodus, låser seg mens den gjenopptar kjøringen av windows.

Det kommer ingen feilmelding eller noe, den bare kommer seg ikke forbi skjermen der det står "gjenopptar kjøringen av windows..."

Problemet har vært til stede før, men det har tidligere hjulpet å restarte pcn, evt slå den helt av i et par timer dersom den skulle bli helt vanskelig.

Nå hjelper i midlertid ikke dette lengre, og det begynner å bli litt kjipt, da hun som bruker den er på TG, og sitter stort sett pc-løs...

 

 

Takker for svar

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, da kan du først prøve dumppo; http://www.yafla.com/dennisforbes/On-PC-Po...dumppo-exe.html. Men sjekk først i bios om den er satt til s3. (Powersaving eller noe sånt.)

Hvis ikke dette funker får du trå til med hardere lut; http://www.xs4all.nl/~hveijk/mst/indexe.htm. Har hatt samme problem med at forskjellige pc-er enten ikke gikk ordentlig i dvalemodus eller brukte uhorvelig lang tid på å komme ut av den.

Håper dette fikser det for deg.

Lenke til kommentar

Ehm, når vi skal inn i bios går den bare til Boot Menu...

Og vi får jo ikke logga inn eller noe. Prøvde med en knoppix-disk for å se om vi fikk lagra noen filer sånn at vi kunne kjøre reinstall(er noen sensitive filer vi skulle beholdt) men det gikk ikke det heller, til tross for at vi satte cd-rom som primary boot.

 

Men som sagt, vi får ikke sjekka noe bios, så vi får ikke sjekka det med S3...

Lenke til kommentar

Når vi starter pcn går den rett tilbake til "gjenopptar kjøringen av windows", en forholdsvis svart skjerm som opplyser om at maskinen prøver å gjenoppta tidligere kjøring av windows..

 

Vi får visst ikke helt kommet oss inn i bios da den da kun går til boot meny, og vi har hatt ute batteriet i flere minutter uten særlig resultat. Eneste vi kom fram til er at når batteriet er ute vil ikke maskinen starte selv om den er koblet til uttak...

Lenke til kommentar

Reseting av bios på bærbare? Vel, da må man vel skru litt. Men har du en winxp-cd? Og er første boot=cd? Da kan kjøre repair av winxp, men ikke i første bildet/valget. (Det gir noe console repair eller noe sånt.) Men i andre bildet er der det skal gjøres. Uansett så er ikke filene du vil redde borte. Det finns overganger fra 3.5" disker til 2.5" disker som gjør at du enkelt kan få tak på de siden det ikke er noe feil på selve disken. Dette gjør det mulig å koble den til en stasjonær pc og overføre det du vil til en annen disk.

For å hjelpe deg videre må du ha hjelp av laptop-personer her på forumet! Tenker på cmos reset etc - som tvinger maskinen inn i bios. Er det ikke F2 som er standard for å inn i laptop-bios BTW?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...