Gå til innhold

4-skjermskort (+WinNT4.0 / 2000)


AVF_Kokken

Anbefalte innlegg

Noen som har sett et skjermkort som håndterer 4 samtidige skjermer i oppløsning (1280x4)*1024 -> 5120 * 1024? Drivere må kunne gå under WinNT4.0 og Win2000. (Kun for 2D applikasjon.)

 

Alternativ 1: Hvordan sette opp to toskjermskort med driver for denne oppløsningen ? (AGP+PCI eller PCI+PCI)

 

Alternativ 2: Noen kort/tredjepartssoftware som støtter virtuell oppløsning med pan&scan for overnevnte oppløsning. Sitter med nå med en MatroxG200 søm støtter virituell skjerm på 2560*1024 med pan&scan på en skjerm.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For å svare på NT4-delen, du vil få problemer med to skjermkort. Jeg har nylig jobbet meg dypt ned i den materien, og kom fram til at et dualhead-kort funker, men du får ikke 4 skjermer med det. Enkelte påstår at hvis du har to like kort, vil det funke i nt, men da må de være pci-kort, da du jo bare har en agp-port. Men dette er ikke garantert å funke, nt har dårlig/ikke eksisterende støtte for to skjermkort. Komplett selger dualhead pci-kort. I w2k er det ikke noe problem, der kan du uten problem ha flere skjermkort, men vil annbefale dualhead både pci og agp, det vil gjøre det hele enklere. PS, er du FS-freak? :smile:

Lenke til kommentar

Anbefaling 1: to dualhead skjermkort. skal du ha overall 3d og 2d gå for ati. de har nå forbedret seg på dualhead drivere og er fine på to skjermkort.

 

anbefaling 2: to dualhead skjermkort igjen. skal du bare igrunn ha 2d kjøp to matrox g550 kort. SUPRE på dualhead. mye bedre enn ati igjen.

 

anbefaling 3: kjør bare tre skjermer og kjør matrox pharleia ! =) Say no more say no more... får kort med bedre 3d grafikk, men bra nok i masse vis.

 

kjører idag ati radeon 7500 (begynner å bli gammelt) med en 19" og 17" (fordel å ha like skjermer) ønsker med to 21" lcd skjermer =) brukte matrox g550 før.

lyst på pharleia.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-16 14:43, skrev slowcooler:

...PS, er du FS-freak? :smile:


 

Ja, men nei... Ikke FS i dette tilfellet. I dag er det en obscrøn kundeløsning vi skal gjenskape her på kontoret. De (kunden) kjører 4 skjermer på en PC for å slippe å cashe ut mer enn en lisens (i stedet for 4) på softwaren de kjører (ca 100.000 kr i lisenser pr PC). Mao har de spart ca 100.000,- mot to PC'er med to-skjermskort eller 300.000,- med enskjermsløsning. Dog: De har det vi kaller fare for 'single point for failure'. Går PC'en ned, da stopper alt !

 

Men jeg kjører gjerne FS i multiview mode, har 2-skjermsløsning hjemme. :smile:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...