Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Lydproblemer på pc-en!


Anbefalte innlegg

Hei! Det har seg slik at jeg har et problem med lyden på pc-en min.

 

Problemet er at pc-en tydeligvis ikke klarer å skille mellom venstre- og høyre øreklokke. For dere som lurer har jeg Sennheiser PC-160 og lydkortet Creative SB Audigy 2.0. Dette har funket helt fint til nå nylig.

 

Hvis jeg for eksempel spiller CS og det kommer en på min venstre side hører jeg også denne personen i min høyre øreklokke, og omvendt såklart. Dette er jo såklart fryktelig irriterende da det blir umulig å utnytte lyden i CS.

 

Det skjer også det samme hvis jeg spiller av musikk i Winamp. Hvis jeg spiller av en sang og stiller på den slideren til venstre for EQ (Equalizer) og stiller alt til "100% to left" hører jeg også lyden like godt i min høyre øreklokke.

 

Jeg har også prøvd å bytte headsett. Jeg har tilogmed prøvd ørepropper. Det skjer akkurat det samme hvis jeg sjekker Diagnostics på Creative menyen min - er ingen forskjell. Systemgjenoppretting har jeg også prøvd, uten hell. *EDIT: Jeg har også installert nye drivere men det hjelper ikke.

 

Hva kan problemet være? Kan det være lydkortet mitt? Lyden min har ikke blitt dårligere, jeg hører like bra men jeg kan ikke skille venstre- og høyre fra hverandre.

 

Vil være evig takknemlig for all hjelp jeg kan få.

 

Mvh,

Rodrigues

Endret av RODRiGUES
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...