Gå til innhold

Hvorfor valgte du Xbox, PS2 eller GameCube?


Olaff

Anbefalte innlegg

Jeg valgte å plassere alle next gen maskinene i hylla.

 

Jeg liker PS2 fordi den har spill som appelerer til meg (FF,GTA osv..). Den kan også spille PSX spill. Grafikken har ikke så mye å si. Eneste jeg hater med PS2 er de dårlige PAL konverteringene, men skal få NTSC station så fort jeg får råd..

 

Xbox er den jeg liker nest-best. Den har mange bra spill (Morrowind,Unreal Championship osv..), og grafikken er veldig god. Den har også den eneste kontrollen som takler FPS 3PS på en veldig god måte, synes jeg. HD er også et stort pluss. Gir utviklerene mye fler muligheter.

 

GC liker jeg ikke så mye, siden jeg ikke har møtt på ett skikkelig must-have spill enda. Jeg har SMS, men har ikke spilt det mer enn 5-6 timer tilsammen, det er så mange andre spill som er bedre. Dog Metroid Prime, FF Crystal Chronicles og Zelda sikkert blir skam-fete. Misliker at nintendo har valgt mini-dvd formatet..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:

Før jeg kjøpte gamecuben vurderte jeg en PS2 pga at den hadde Square og Final Fantasy serien, men jeg gambla på at Nintendo fikk kjøpt dem tilbake. Der var jeg heldig :wink: Iom. at det er en av de bedre spill-seriene jeg vet om.


 

Beklager å måtte skuffe deg, men Nintendo har ikke kjøpt Square "tilbake". Square skal bare lage Final Fantasy Crystal Chronicles(GC) , Final Fantasy Tactics (GBA) og noen nyskapninger av de eldre FF spillene for Nintendo. Den "vanlige" serien fortsetter på Sony`s konsoller.

Lenke til kommentar

Jeg valgte Xbox, siden den har harddisk, og siden den har den eneste kontrollen som passer meg. Jeg har ikke prøvd Controller S enda..

 

Det at den har DVD spiller eliminerte GameCube.

Det at den har Harddisk eliminerte PS2, jeg får noia av minnekort...

 

 

Så hadde den gode specs, og likner på en PC, så jeg tenkte at "dette blir billigere en å oppgradere PC'n for en god stund". Og så har jeg problemer med begge armene på grunn av for mye PC-jobbing, så jeg tenkte å prøve no nytt.

 

Det hadde litt og si at det er lett å porte PC spil til den.

 

Og sist, den er Microsoft bygget! Jeg kjøper alt MS lager!! :grin::D:lol:

Lenke til kommentar

Valgt PS2 fordi det var ikke XBox og GC når jeg handla ny konsoll :D

Men tror jeg ville valgt ps2 i dag og, ikke tror men vet..

Gode grunner er vanskelig å si for alltid vil det komme et motargument, men jeg før prøve allikevel :)

 

Har til dags dato det største og beste utvalget i spill for både store og små.

 

Har dvd (mange sier den er dårlig, men jeg må si at den er mer enn bra nok for meg)

 

Den BESTE kontrollen, trenger ikke si noe mer der.

 

Fin grafikk (her kommer det til og komme mye pepper)

 

Fint design (utrolig dårlig grunn men måtte liksom ha 5 grunner) :)

Lenke til kommentar

Jeg valgte Gamecube fordi jeg aldri har har blitt skuffet ved kjøp av Nintendo sine konsoller. Hardware med bra potensiale er fint, men det viktigste er spillene: Zelda, Eternal Darkness, Metroid Prime, Mario og RE-serien. Multiplayer spill som MarioParty, smb og ssbm er også en god grunn.

Av en eller annen grunn har jeg best spillopplevelser med nintendo-spill. :D

Lenke til kommentar

Hei,

 

Fikk GameCube til jul og er skikkelig fornøyd. Siden jeg har en topp PC fra før er GC tingen for meg. Den er liten og stilig (kan ta den med på hytta, til svigers og hvor du enn har lyst), specs er helt topp og spillene har sjel (Super Mario ...) Det synes nok på meg som om Xbox har mer potensiale, men den blir litt smør på flesk dersom man allerede har en PC fra før. Jeg mener GC er den konsollen som er "mest" konsoll. PS2, som jeg ikke kjenner så godt, har nok det beste spilltilbudet men den taper teknologisk. Uansett synes jeg PS2 og Xbox taper litt på at spillene til disse konsollene også ofte kommer til PC. Og dersom man har en god PC er jo den saken avgjort ....

 

Men smaken er som baken, den er todelt! Selv er jeg i alle fall utrolig fornøyd med GC!

Lenke til kommentar

Eh, taper PS2 teknologisk..i dont think so.

Jeg kjøpte meg faktisk ps2 i går (nå har jeg alle de 3 store konsollene)

Jeg kjøpte med meg WRC II og med en gang så jeg det at det var absolutt ikke noe dårligere på grafikken enn feks Colin McRae Rally 3 på Xbox, bare så det er sagt :)

 

Viktig å ha skikkelig ledninger osv for å få best mest ut av grafikken 8) [/b]

Lenke til kommentar

Jeg antar jeg har rett når jeg sier at både GC og Xbox (som er nyere konsoller enn PS2) bygger på nyere teknologi og har bedre spesifikasjoner enn PS2. Når det gjelder å få mest mulig ut av boksen så er jo dette en annen sak, og der tror jeg absolutt ikke PS2 henger etter :wink: Jeg er enig i at jeg har sett spill som ser mye bedre ut på PS2 enn både GC og Xbox.

Lenke til kommentar
Eh, taper PS2 teknologisk..i dont think so.

Jeg kjøpte meg faktisk ps2 i går (nå har jeg alle de 3 store konsollene)  

Jeg kjøpte med meg WRC II og med en gang så jeg det at det var absolutt ikke noe dårligere på grafikken enn feks Colin McRae Rally 3 på Xbox, bare så det er sagt :)

 

Viktig å ha skikkelig ledninger osv for å få best mest ut av grafikken  8) [/b]

 

etterhvert vil gamecube og kanskje xbox dra ifra ps2, grafikk er viktig i spill, ellers ville vi fortsatt sittet og spilt snake med en farge på skjermen. men med den lille forskjellen imellom konsollene idag så har alle konsollene god grafikk, så jeg velger konsoll bare etter spillene.

btw, skikkelig ledning, mener du da euro av kabelen til ps2? om nettene når jeg spiller så klør det i øynene, særlig når jeg er trøtt. fjerner den kabelen flimringen?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...