Gå til innhold

Diskusjon rundt POTC; At World's End


xxm0rtyque

Anbefalte innlegg

Filmen har 11 år grense, ikke 15.

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Vet ikke helt jeg, likte det at Sparrow følte at han måtte redde William. Heller fortapt sjel enn og ikke leve, følte at han gjorde det mest på grunn av Elizabeth. Trur han har sterke føelser for hun, skulle ønske det kom en film nr4 hvor Jack og Eliz ble sammen, da hadde jeg blitt glad ;)
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vet ikke hva jeg skal si, filmen startet gørrkjedeligt i begynnelsen og jeg begynnte faktisk å gjespe etter luft. Det var ikke før Sparrow intok skjermbildet at filmen begynte å levere godsakene, men mye av dette ble også litt forvirrende til tider, plutselig skifter den ene personen etter den adnre siden, folk dolker hverandre i ryggen osv og jeg som stilte meg negativt til film nr 2 må nå endre min mening etter å ha sett film nr 3, og det er at film nr 2 var en bedre film.

Lenke til kommentar
Fatter ikke hvordan en film med de scenene kan være 11 år :dontgetit:

8704250[/snapback]

 

Penger er vel et godt svar, samme med Lord of the Rings filmene også de er jo hakket verre en poc igjen...

 

Men jeg håper at den lille drittungen som satt med siden av meg har mareritt de neste 5 årene. Det er ikke ofte jeg har lyst til å rive hue av noen men den ungen var ikke langt unna.

 

Filmene var jo grei nok i seg selv synes jeg, den dårligste så langt men det tror jeg har noe med lengden og gjøre tror fint de kunne ha klippet vekk 20-30 minutter uten noe stort problem. Men som noen andre sa straks Captain Jack kom så ble alt så meget bedre :) Men når det først startet og skje noe så skjedde det jo noe for å si det sånn...

 

PS! Det kan jo være greit og hive noe inn i spoilere for de som ikke har sett filmen ennå ;)

Lenke til kommentar

Skal dette settes med spoiler ?

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Synes Will var altfor full av kjærlighet på slutten der til å ikke noe hjerte ^^

Med den slutten, betyr det at man forvente seg en "Pirates of the caribbean: Livets vigge" ellernoe i den duren?

 

Lurer på noen ting: Hvem var den opprinnelige kapteinen av The Black Pearl ? Det virker som om det er eplemannen Barbarosa sitt skip, men var det ikke han som det ble fortalt i eneren at han gjorde mytteri ?

 

Nå stresser Jack med å få evig liv og sånt Ved å bli kapteinen av "The flying ditchman" Men stressa han ikke med å ikke være udødelig i eneren ? Skjønner ikke helt... Å være udødelig må jo nesten uansett være digg ? :roll:

Lenke til kommentar

Jeg må si det at jeg var overrasket over hvor bra den filmen egentlig var. Var redd den skulle bli dårligere enn de to andre, da de er ganske bra de da. Men det var topp at den var bedre igjen.. Jeg likte virkelig godt den filmen :)

 

Pussig at de skulle lage en litt åpen slutt da....:p

Lenke til kommentar

det som er så fint me desse filmane:D ein treng ikkje ta det seriøst for at det blir bra:p ... syns folk er litt for kresne på enkelte felt. det er jo ikkje akkurat dårlege filmar:p greit at heile greia e ein einaste stor klisje, men det gjer det ikkje dårlegare.. syns eg da:)

 

3 filmen va akkuratt passe overdreve... eg likte det. til dei som ikkje likte dead mans chest eller curse of the black pearl men såg denne: det må da vere ein grunn til at de faktisk var på kinoen?:p

 

det finst sååå mykje verre filma. denne var genial imo. jack sparrow e ein av dei karakterane eg veit om som faktisk har stil:p genial åpning me den nasen i "at worlds end"

 

syns nesten synd på davy jones=/ trist slutt for han... er litt skeptisk til gaylord turner som kaptein på den båten da... men det går vel. håpa han og får sånn fancy sjegg:D .. ei gong, det må jo først komme ein ny film (noko som mest sannsynleg ikkje kjeme til å skje) .

 

uansett, eg likte den:)

Lenke til kommentar
syns nesten synd på davy jones=/ trist slutt for han... er litt skeptisk til gaylord turner som kaptein på den båten da... men det går vel. håpa han og får sånn fancy sjegg:D .. ei gong, det må jo først komme ein ny film (noko som mest sannsynleg ikkje kjeme til å skje) .

8711139[/snapback]

etter rulleteksten;
Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
fikk man jo se "10 years later" at bloom enda var en stud og keira hadde en sønn idet han skulle ta sin dag på land. ;)
Lenke til kommentar
Så denne filmen i går. For en elendig drittfilm.

Overdreven og kjedelig, vurderte å gå flere ganger. Angrer på at jeg sløste 90kr på dette dritet her. Var grei underholdning noen ganger, men alikevell en tragisk film.

 

3\10

8711037[/snapback]

 

Må si meg enig med deg. Filmen var altfor langdryg. De kunnet kuttet 1 time uten problemer. Duppet faktisk en periode. En av guttene ved siden av meg måtte vekke meg!

Lenke til kommentar
til dei som ikkje likte dead mans chest eller curse of the black pearl men såg denne: det må da vere ein grunn til at de faktisk var på kinoen?:p

Kompiser. Det begynner vel med at én vil se denne, dermed drar vi andre også. Vurderte selv om jeg skulle holde meg hjemme. 11-årsgrense også, uff...

Lenke til kommentar

Filmen var lang. :thumbdown: 3 timer i kinosalen ble litt dumt. Det virka som om det var 2-3 filmer stappa inn i en, og det ble helt kaos. Det ble altfor mange forskjellige folk og jeg mista helt handlingen. Jeg skjønte igenting av hva som skjedde og hvorfor den gjorde det, og den gjorde det.

2 timer endeløst, meningsløs pjatt og 40 minutt med interessante slåsskamper.

Jeg gikk ut fra kinosalen i stor anger.

 

Effektene var så klart veldig bra og sånn, men siden handlingen ble bare rot så trekker det veldig ned. :thumbdown:

 

4/10

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...