Gå til innhold

Iriver til PS3


Nico77

Anbefalte innlegg

Jeg har en Iriver H320 som jeg gjerne skulle ha koblet til PS3. Når jeg kobler den til kommer det at den er "Connected", men det skjer ingenting på PS3. Går inn på "Music" inne på PS3. Kommer ingen undermapper der. Jeg har lastet ned siste update på iriver sin side. Noen som vet åssen jeg får spilt mine MP3 på PS3?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

master_al: Det skjer ingenting når jeg trykker / holder inne på trekant knappen. Iriver har kontakt med ps3, men det skjer ingenting. Når jeg kobler H320 til USB`en så kommer først at den lader, etter på kommer at den er Connected. Skal jeg heller bruke usb 1.1 til å koble den til? Jeg trenger virkelig hjelp her. Hvis du får det til, hvorfor går det ikke hos meg?? :(:(:(

Lenke til kommentar
Det kommer ikke noe opp på "music". Det som om den ikke vil registrere den. Skal jeg prøve å slette det jeg har på MP3-spilleren og laste inn på nytt? Skikkelig kjipt at dette ikke virker.

8238334[/snapback]

Sleit faktisk med det samme selv, og først lagde jeg en mappe på mp3-spilleren som heter PS3 og inni lagde jeg en mappe som heter music(eller mp3). Dette blir det samme som man gjør på PSP når du skal legge in sanger på memory sticken. Da skal det gå å gå inn på musikken, hvis ikke skal man bare trenge å trykke trekant på den og show all så skal du se mappene.

Lenke til kommentar

Nå har jeg prøvd dette og det funker pokker meg ikke. Det skjer ingenting. Jeg prøvde og fjerne alt på mp3-spilleren min og la til noen få sanger på spilleren. Lagde en mappe som het PS3 og en mappe under den som het Music. Når jeg så kobler den til PS3, skjer det ingenting. Trykker på trekant tasten og det skjer ikke noe som helst. master_al har du noen flere tips på hva jeg kan gjøre nå?

Lenke til kommentar
Nå har jeg og koblet en Maxtor 300 Gb til PS3 og det virker heller ikke. Noe feil med PS3 min?

8252503[/snapback]

 

Yo Nico77! Gå på min datamaskin og egenskaper på hardisken, sjekk om det står NFTS eller FAT32 på fil system. For å endre hardisken din til FAT32 gå på start og høyreklikk på min datamaskin, velg behandle. Gå så ned til diskbehandling her kan du endre filsystemet på hardisken din fra NFTS til FAT32 eller motsatt(husk at alt slettes på hardisken når du endrer dette så ta backup av tingene som er på hardisken). Mener å huske du gjør det når du formaterer hardisken.

 

Håper dette hjalp noe...

 

 

Feil? vel....dette gjorde jeg da jeg endret filsystemet på min WD 320Gb...

Endret av pro_board
Lenke til kommentar
Nå ble jeg usikker på åssen jeg skal gjøre dette. Er det ingen her i forumet som har en Iriver H320/240 som har prøvd å koble til PS3?

8292580[/snapback]

 

Jeg har en H340. Men som ble sagt i posten nesten helt øverst er det bare til å trykke på trekant så skal alle filene komme opp. Derimot, hvis du ikke får opp noe device på PS3 kan du prøve å skru av "usb charging" eller dobbeltsjekke at det er en FAT32formatering..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...