Gå til innhold

Søker Flashutvikler og Multimediadesigner


Anbefalte innlegg

Hyperlinkto har flere stillinger ledig

Vår oppdragsmengde øker betydelig og vi søker etter flere dyktige medarbeidere til Hyperlinkto

FLASHUTVIKLERE :hmm:

 

Dine kvalifikasjoner:

 

Du vil jobbe med alt fra nettsteder, multimediaproduksjoner, spill, applikasjoner, bannere og e-læringsprogrammer

Du har evnen til å animere og programmere varierte og spenstige websider og multimediapresentasjoner for noen av Norges ledende merkevarer og kunder.

 

Du er opptatt av design uten at du behøver å kunne designe selv og du har den rette feelingen når det gjelder animasjon.

 

Du holder deg godt oppdatert på det siste innen Flash-teknologi og er nysgjerrig på nye løsninger og ny teknologi. Det er viktig at du håndterer video i Flash og det er en fordel om du også behersker andre verktøy feks 3D Studio Max og After Effects.

 

 

 

DESIGNER :ph34r:

 

Dine kvalifikasjoner:

 

Du vil jobbe med design for interaktive medier. Alt fra å designe nettsteder, multimediaproduksjoner, kampanjer mm. Du har stor lidenskap for det interaktive og er godt oppdatert på det siste innen design. Din evne til å jobbe strukturert og kreativt vil være viktig.

 

Du må beherske de vanlige designverktøyene som Photoshop og Ilustrator. Er du i tillegg en racer i Flash, After Effects og 3D-studio så er det en stor fordel. Vi ønsker en designer som vil gå i team med vår Art Director og sammen bygge opp et unikt og faglig sterkt miljø på design.

 

 

Arbeidsplassen

Hyperlinkto har et spennende fagmiljø på 12 ansatte, samt en rekke frilansere knyttet opp til vårt frilansnettverk. Vi har ett tett samarbeid med Dinamo reklamebyrå som gjør at du vil jobbe med de mest spennende prosjektene i Norge, samarbeide med de beste kommunikatørene og være en del av et meget dyktig fagmiljø på interaktive medier i Norge. Du vil jobbe med kunder som Telenor, Tine, Dagbladet, NSB, Den Norske Opera, Estatia Resort med fler.

 

Hyperlinkto har mottatt en rekke priser for sine arbeider blandt annet Gullblyanten, Gull i MMM, Sølvtaggen og Honorable mention i World Summit Award.

 

 

 

Send en e-post med url til aktuelle arbeider samt en cv, til kreativ leder i Hyperlinkto, Lars-Petter W. Kjos.

[email protected]

www.hyperlinkto.com

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...