Gå til innhold

compakt kamera til ymse ca 3000


Anbefalte innlegg

er på jakt etter et compakt kamera som er lite og snertent. må ha grei bildekvalitet. må også kan ta greie bilder i mørkere omgivelsa.

 

pris 3000, om det finst noe rimligere så er det heilt greit =)

 

har veldig lite peiling på kamera så håper noen kan ta seg et øyeblikk og hjelpe meg litt

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Fuji Finepix F30 er vel kjent som det beste kompaktkameraet på lysfølsomhet. Ixus 850IS er heller ikke dumt, med sin bildestabilisator og ganske gode lysfølsomhet. Ixus'en er bedre enn Fuji i bra lysforhold.

8190770[/snapback]

 

hmms okay. så jevnt over så er kanskje canon'en best ? det kommer bare for det meste til å bli brukt til ferier, vorspeil og små ting.

Lenke til kommentar
Du blir nok fornøyd uansett, men Ixus'en har et mye bedre skjerm blant annet, og en del andre ting som overgår Fuji. Ville prøvd ut begge i en butikk. Da må du også kjøpe i en butikk, men det er ikke så mye dyrere enn nettet om du bor i et relativt sentralt område.

8190909[/snapback]

 

ser nå i elkjøp avisa at dem selger canon'en til 2995 ;) tusen takk for hjelpa. får ta me en tur innom i morgen :)

Lenke til kommentar

Hvis det er et typisk Elkjøp-tilbud bør du være VELDIG tidlig ute, for disse tilbudene har en tendens til å være utsolgt selv før de åpner første salgsdag.

 

Ikke la deg lure til å kjøpe et "tilsvarende eller bedre produkt til samme pris". Har hørt mye rart der, blant annet at et kamera er bedre kun fordi det har en megapiksel mer. Gå heller til en fotoforhandler om de er utsolgt for Ixus 850IS. Der får du stort sett bedre hjelp. Ikke at Elkjøp er dårlige, men mens de skal kunne litt om mye, skal en fotoforhandler kunne mye om litt (nemlig foto, som jo er det du er interessert i). Selvsagt er det Elkjøp butikker som er bedre enn diverse fotoforhandlere, men det er alltid sorte får i alle bransjer. Velg gjerne en liten fotobutikk... der legges det stort sett vekt på kunnskap fremfor evnen til å dytte på deg masse dyrt utstyr (ok, nok reklame for min egen bransje nå :!:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...