Gå til innhold

Må sende inn min K750i for rep


Anbefalte innlegg

Ja, da var dagen kommet. Jeg orker ikke å plages mer med joysticken. Den har vært brysom, men ikke så brysom som nå. Den skal nå inn til service.

 

Har 3 problemer med telefonen, alle er kjente.

1:joystick

2:telefonen henger seg, hvit skjerm, så reboot

3: mobilen vil periodevis ikke slå seg helt på, men går i loop i oppstartsfasen. Batteriet må tas ut. Så er den imidlertid normal igjen.

 

Telefonen er kjøpt 01.07.05, og jeg har oppfattet det slik at jeg har 2 år garanti. (uansett 5 års reklamasjonsrett, enn så lenge)

 

Noen som har erfaringer med hva de gjør med mobilen, får jeg en ny, eller bytter de bare software? Tar det lang tid?

 

Jeg oppfatter det slik at jeg har krav på en lånetelefon mens den andre er til repp. Teller de 7 dager fra jeg sender mobilen, eller fra verkstedet mottar den?

 

Kan jeg ta vare på den informasjonen jeg har på mobilen. Telefonlister, er det viktigste, men bilder og meldinger også. Kan dette flyttes over til memory sticken? Sim kortet er ikke stor nok for alle kontaktene.

 

Setter pris på all tilbakemelding!

 

Tetanus

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei

 

Det stemmer at du har 2 års garanti. Det som derimot ikke stemmer er at du har 5 års reklamasjon. Det var en dom i retten nå som sa at det skulle være det, men den er blitt anket til høyesterett, så den dommen med 5 års reklamasjon er enda ikke rettskraftig.

 

Du har krav på lånetelefon etter 7 dager fra du leverer den, dog gir de fleste forhandlere deg en lånetelefon fra dag en. Du kan ikke forvente deg en telefon av samme kaliber som k750. Du vil få en telefon som dekker dine elementære behov, som er sms og ringing.

 

Det beste du kan gjøre for å ta vare på informasjonen din er å laste ned SE sitt sync program til pc'n for så å kopiere over alle telefonnummre og bilder etc.

Lenke til kommentar

Takk for svar, lastet ned det programmet, det var svært enkelt i bruk.

 

Jeg har bestillt den fra komplett.no (som forøvrig har vært svært enkle å forholde seg til) så lånetelefonen kommer i så tilfelle fra de. Jeg har ikke behov for en avansert sak, jeg vil bare ha en telefon tilgjengelig.

 

Må man sende inn esken? For den har jeg ikke her?

 

Tetanus

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...