Gå til innhold

Variasjon i questene? - Silkroad


Anbefalte innlegg

Til nå så har jeg bare hatt quester der jeg må slakte hauger med monstre. Vil det bli litt mer variasjon utover i spillet eller er det bare slakting på slakting? Er level 10 nå.

 

Utrolig dumt for jeg har virkelig sansen for spillet hvis jeg ser bort i fra questene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Level 10? Håhå, du har noe å glede deg til. Jeg er level 34. For å summere spillet frem til det: Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Fetch, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, Grind, og Fetch.

 

Kan bli litt lite variasjon til tider, men for all del, spillet er ikke dårlig. Moroa begynner jo først når man nærmer seg lvl 40.

 

Edit: Hvilken server spiller du på, forresten?

Endret av nerf
Lenke til kommentar
Hørtes jo... lovende ut.

 

Alexander eller hva den nå heter spiller jeg på. Jarle er nicket.

8155466[/snapback]

 

Neida, var ikke meningen å skremme deg fra å spille det. Har hatt utrolig mye morro den tiden jeg har spilt det. Tro meg, har man spilt spillet nesten omtrent all fritid i ca. 1.5 måneder (+- noe), er det ingenting som slår det øyeblikket man opplever sitt første Seal of Star-drop. Det blir det penger av :dribble:

 

Når det er sagt, har de sørget for å pøse på med masse sjeldne items du kan finne, oppgraderbare våpen, man kan kjøpe seg kjæledyr hvis ønskelig, osv. osv.

Endret av nerf
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...