Gå til innhold

IE-basert alternativ til Opera


Espenevo

Anbefalte innlegg

Jeg har brukt Opera en god stund nå men vet ikke om jeg tør bruke det lengre. opera er bare ikke stabilt nok, og jeg har nå mistet en del mail samt alle bokmerker - Opera har et godt verktøy for bokmerker så der var det MYE som gikk tapt.

 

I sommer var det en diskusjon her hvor det ble nevnt alternativer til IE/Opera hvor man kjørte på IE motoren, men fikk mer avanserte funksjoner som i Opera. Etter å ha kjørt Opera en stund føles IE som å kjøre Paint etter PSP7, ikke sant..

 

Takker for alle tips...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bruker selv opera og synes det er stabilt og fint. Har imidlertid selv "mistet" bookmarksene mine en gang, men det var fort gjort å få til tilbake for min del... Mail ligger i en katalog kalt mail. Bookmarksene ligger i en fil som heter opera.adr (eller opera6.adr eller whatever). Kontaktene dine ligger i en fil med navn contacts.adr.

Dersom disse er tom kan du evt. sjekke opera.adr.bak/ contacts.adr.bak filene og og evt. rename (fjerne .bak).

 

Dersom bookmarksene fortsatt ligger der og ikke er overkrevet er det bare til å endre tilbake til stien/navnet i konfigurasjonsfilen til opera(evt kalle filen det den skal hete i din versjon og endre i preferences -> program&paths), så har du de tilbake...

 

Det er forresten fornuftig å legge de nevnte filer i en egen katalog (f.eks i mine dokumenter) et annet sted enn i instalasjonsmappen til opera, og selvsagt ta jevnlig bakup av denne.

 

Vet dette ikke var det du i utgangspunktet var ute etter, men tenkte alikavel jeg skulle nevne det, så kanskje du ikke trenger å forkaste opera alikavel...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...