Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

bf2142 klikker. kan kke ctr,alt,del må skru av!


Anbefalte innlegg

hei! jeg har et godt lydkort og geforze 7500 le med 512.

 

når jeg spiller bf2142 klikker spillet ca en gang i timen etter foreksempel en granat sprenger,fly som krasjer osv...

 

har noen en anelse om hvorfor det er slik?? en kompis av meg har mye dårligere pc en meg og det skjer ikke hos han!

 

hvis du vet så si ifra da så jeg kan kanskje fixe det :thumbup:

Endret av blaxtro
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Samme skjer med meg når jeg spiller CS Source, tilfeldig hos meg når dette skjer, og som regel har jeg spilt en times tid +/-, jeg må også slå maskinen av med knappen for å restarte.

 

Tror at problemet hos meg kan skyldes varme, men er ikke sikker. Vet du hvor varmt skjermkortet ditt blir under spilling?

 

Men skjer det hos deg ved en spesiell hendelse så kan det tyde på et driver problem, enten skjermkort eller lydkort, har du nyeste driver til disse delene??

Lenke til kommentar

Det med at du ikke kan trykke ctrl + alt + del, kan ha noe med at BF på en måte tar over windows. Vanskelig å forklare, men du har kansje merket at BF ikke kan legges ned... Men feilen har nok kansje med varme å gjøre ja...

Endret av mhbakke
Lenke til kommentar

jeg har samme probleme, men med Half-life episode one. d klikker etter ca.30-50min. Må skru av med powerknappen. Hos meg tviler jeg sterkt på at det har noe med varme å gjøre, Hr et XFX 7600GT XXX som ligger på ca 40grader idle.

Jeg tror jeg har alle de nyeste driverne o.s.v Jeg forstår ikke hva som er galt, kan være spille, men har ikke så veldig stor tro på det egentlig. :hmm:

 

Jeg har tenkt til å formatere for å se om det er harddisken som er bugga, vis ikke det går så er jeg blank. :dontgetit:

Lenke til kommentar

Hei igjen

Spillet kan legges ned med alt -tab "mhbakke",men da bør du bruke esc. først for å komme til hoved meny.

Det hadde hjulpet mye med 2 gb ram.(Veldig Mye).Kjenner du noen som kan låne deg noen brikker for å teste det.

Varme kan også være et stort problem her.Prøv å åpne sidedør og sørg for mere kjøling. ;)

Endret av m-lyng
Lenke til kommentar

Sliter med noelunde samme problem. Sånn innimellom fryser spillet og ctrl+alt+delete funker ikke. Noen ganger bare avsluttet spiller av seg selv eller det legger seg ned på taskbar. Å bruke alt+tab for å legge ned spillet funker ikke, da klikker det når jeg skal inn igjen.

For meg virker det som om BF2142 som et ustabilt drittspill(de to jeg pleier å spille med sliter med de samme problemene), men veldig kjekt når det funker. Hver gang jeg spiller er det noe tull. Hadde null problem med pc'en før BF2142 ble innstallert, men så fikk jeg plutselig problem med lyden og det nevnte problemer her.

Har nettopp foretatt en "clean install" av windows men det hjalp lite på problemene. fikk bare et nytt: nå hakker spillet, som i at skjermkortet liksom er for dårlig. Dette var ikke et problem før.(Specs er X4200+, 2GB RAM, 7900GT 562/1610)

Beklager, ble kanskje litt off-topic etter hvert, men fikk nå slengt meg på her. Kanskje noen har en løsning eller er det EA selv som suger?

Lenke til kommentar

Ingen anelse. Men tviler på at det er det som er problemet. Mitt skjermkort tror jeg knapt har vært over 40 grader etter jeg skiftet kjøler på det, men opplever som sagt det samme som deg. Og som jeg også har nevnt så har jeg to kompiser som opplever akkurat det samme. Vi har alle 3 helt ulike systemer.

Om temperaturen er høy kan du vel sjekke med speedfan f.eks eller nvidia sine egne programmer som har en temperaturovervåker.

Endret av Mr.Blonde
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...